sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Φίλοι Ζιντάν & Ρονάλντο - Ολυμπιακός στον ΣΚΑΪ

Ένας μεγάλος ποδοσφαιρικός αγώνας, για έναν μεγάλο και ιερό σκοπό έρχεται την Τρίτη στις 21.15 στον ΣΚΑΪ 

Την αφρόκρεμα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου  θα συγκεντρώσει ο «8ος Αγώνας Κατά της Φτώχειας» Φίλοι Ζιντάν, Ρονάλντο – All Stars Ολυμπιακού, ο οποίος θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση από την
τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το woop.gr και τον ΣΚΑΪ 100,3. Η τηλεοπτική παραγωγή θα είναι σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας (High Definition).

"Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στις 21:15, τον «8ο Αγώνα Κατά της Φτώχειας» Φίλοι Ζιντάν, Ρονάλντο – All Stars ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, μεταφέροντας το πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα που θα προσφέρουν οι μεγάλοι παίκτες που θα συμμετάσχουν στον αγώνα, όχι μόνο σε κάθε γωνία της χώρας μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο." αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ολυμπιακός, και προσθέτει ότι πρόκειται για τον κορυφαίο φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικού αγώνα που έγινε ποτέ στη χώρα μας και οργανώνεται με τη συνεργασία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός.

Ήδη έχουν ζητήσει το τηλεοπτικό σήμα κανάλια από την Ευρώπη, την Ασία, την Αυστραλία και την Λατινική Αμερική.

Τη φιλική αναμέτρηση δίνουν κάθε χρόνο οι δύο σπουδαίοι άσοι του πρόσφατου παρελθόντος, για την καταπολέμηση της φτώχειας, ως Πρέσβεις Καλής Θέλησης των Ηνωμένων Εθνών.

Ζιντάν και Ρονάλντο θα κινητοποιήσουν πάλι μεγάλους άσους του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια Ομάδα Επίλεκτων του Ολυμπιακού και οι εισπράξεις θα δοθούν για τον παγκόσμιο αγώνα κατά της φτώχειας, αλλά και στην επίτευξη των «Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...