sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Πρωτοφανές. Ιερέας πυροβολώντας με καλάσνικοφ απήγαγε ελαιοχρωματιστή



Απίστευτα πράγματα στην κεντρική πλατεία των Μοιρών - Ο ιερέας πυροβολούσε στον αέρα για εκφοβισμό και ο αδερφός του στο έδαφος! Θύμα τους ένας 52χρονος ελαιοχρωματιστής.

Έγινε και αυτό. Ιερέας πυροβολώντας με καλάσνικοφ απήγαγε ελαιοχρωματιστή.
Το πρόσωπο που συγκεντρώνει πάνω του τα φώτα είναι ένας 35χρονος ιερέας. Σύμφωνα με την αστυνομία ήταν ο ένας εκ των πρωταγωνιστών του πρωτοφανούς περιστατικού που εκτυλίχτηκε στην κεντρική πλατεία των Μοιρών, το βράδυ του Σαββάτου, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των κατοίκων της περιοχής.
Τα ράσα λοιπόν δεν τον εμπόδισαν να πάρει το καλάσνικοφ και μαζί με τον επίσης ένοπλο 33χρονο αδελφό του να
μετατρέψουν σε «εμπόλεμη περιοχή» την πλατεία των Μοιρών, με σκοπό την αρπαγή 52χρονου ελαιοχρωματιστή, που καθόταν σε καφενείο.
Όπως αναφέρει το ''Έθνος'' οι δύο δράστες είχαν αναζητήσει νωρίτερα τον 52χρονο στο σπίτι του. Επειδή απουσίαζε, ζήτησαν από τη σύζυγό του το κινητό του τηλέφωνο, δήθεν για επαγγελματικό ραντεβού. Πράγματι επικοινώνησαν μαζί του και ο ελαιοχρωματιστής, έκανε το λάθος να τους πει σε ποιο καφενείο βρισκόταν.
Σύμφωνα με την κατάθεση του ελαιοχρωματιστή, μόλις έφτασε ο ιερέας του έκανε νεύμα να πλησιάσει στο αυτοκίνητο. Μόλις έφτασε κοντά, απαίτησε σε έντονο ύφος να μπει στο αυτοκίνητο. Ο ελαιοχρωματιστής κατάλαβε τις άγριες διαθέσεις τους, αρνήθηκε και κάπου εκεί η κατάσταση ξέφυγε για τα καλά.
Ο αδελφός του ιερέα, βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να πυροβολεί με το καλάσνικοφ στο έδαφος, ενώ ο ίδιος ο ιερέας πυροβολούσε στον αέρα! Αμέσως μετά άρπαξαν τον ελαιοχρωματιστή και τον έβαλαν στο αυτοκίνητο.
Ανέπτυξαν ταχύτητα και τράπηκαν σε φυγή! Περίπου μισή ώρα αργότερα και αφού είχαν χτυπήσει τον 52χρονο στο μάτι και στο πίσω μέρος του κεφαλιού του με τα κοντάκια των όπλων, τον άφησαν στην περιοχή των Πιτσιδίων. Του πήραν το κινητό και τον προειδοποίησαν να μην πάει στην αστυνομία, γιατί θα ''φρόντιζαν να ξανασμίξουν''.
Ο ελαιοχρωματιστής ανέφερε στους αστυνομικούς ότι, μετά από κάποιες τηλεφωνικές κλήσεις που έκαναν, κατάλαβαν ότι είχαν απαγάγει λάθος άνθρωπο και έτσι τον εγκατέλειψαν. 
filoksenos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...