sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Στο σκαμνί για ληστεία πρώην μπασκετμπολίστας του Άρη ...


Αντιμέτωπος ξανά με τη δικαιοσύνη βρίσκεται ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Άρη, Μιχάλης Μισούνοφ, ο οποίος είναι προφυλακισμένος από τον Σεπτέμβριο του 2009. Μετά τις κατηγορίες και την προφυλάκισή του για κατοχή όπλων και πολεμικού υλικού, αυτή τη φορά ο αγαπημένος «Μίσκο» των Ελλήνων φιλάθλων κατηγορείται για
συνέργεια σε μία από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές ληστείες, που έγινε στο κέντρο της Χαλκίδας με λεία ένα εκατομμύριο ευρώ! Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές τα ξημερώματα της 22ας Μαϊου του 2009 άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους κατάφεραν να κλέψουν πανάκριβα κοσμήματα και ρολόγια από κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Χαλκίδας. Παρά τις έρευνες των αρχών δεν είχε καταστεί δυνατό να εντοπιστούν οι δράστες. Όμως περίπου τέσσερις μήνες μετά όταν οι άνδρες της ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τον Μιχάλη Μισούνοφ και δυο ακόμα “φίλους” του για κατοχή όπλων και πολεμικού υλικού και πάνω στον μπασκετμπολίστα βρέθηκαν και δυο από τα πανάκριβα ρολόγια που είχαν κλαπεί από το κοσμηματοπωλείο.
Έναν χρόνο μετά τη σύλληψη και προφυλάκισή του, ο 46χρονος θα απολογηθεί στην ανακρίτρια Χαλκίδας και για την κινηματογραφική ληστεία στο κοσμηματοπωλείο. “Δεν ήξερα ότι ήταν κλεμμένα, δεν έχω καμία σχέση με τη ληστεία” δήλωσε ο Μιχάλης Μισούνοφ λίγο πριν οδηγηθεί στη φυλακή της Χαλκίδας.


Πηγή: Espresso


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...