sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Έχετε μοναξιές; Νοικιάστε έναν… φίλο από το διαδίκτυο!



Αν κάποιος από εσάς είχε έστω και την παραμικρή αμφιβολία πως στο διαδίκτυο δεν μπορεί να βρει ό,τι πραγματικά επιθυμήσει, με τα παρακάτω σίγουρα θα εξαφανιστεί και η τελευταία!
Οι δημοπρασίες, τα site δικτύωσης, , η πρόσβαση σε ποικίλες multimedia πληροφορίες και πηγές ή ακόμη και η αναζήτηση… «ροζ χορηγών» από φοιτήτριες είναι γνωστές πλέον σε όλους, υπηρεσίες του διαδικτύου.
Πλέον την εμφάνιση του κάνει ένα site μέσω του οποίου όσοι αισθάνονται «ρέστοι» από παρέα και φίλους μπορούν να τους… νοικιάζουν!
Συγκεκριμένα, ο εν λόγω ιστότοπος υπόσχεται να σας βρει ένα φίλο για να κάνετε μαζί βόλτες, clubbing, να πάτε για μπάνιο ακόμη και να… απαγγείλετε ποίηση!
Το Rentafriend λειτουργεί μόλις 11 μήνες στις ΗΠΑ και πλέον ήρθε και στην Ελλάδα για να εξυπηρετεί και τους μοναχικούς τύπους της χώρας μας.
Κάθε μήνα το επισκέπτονται πάνω από 100.000 χρήστες που πληρώνουν 25$ μηνιαίως ή 70$ το χρόνο ως συνδρομή για να μπορέσουν να αποκτήσουν πρόσβαση.
Οι διαθέσιμοι φίλοι προς ενοικίαση ανέρχονται στους 167.000 ενώ τα μόνιμα εγγεγραμμένα μέλη - επί πληρωμή - είναι περίπου στα 2.000.
Αφού μπει στο site ο χρήστης, μπορεί να επιλέξει κάποιον φίλο από τη λίστα – με κριτήριο την περιγραφή του προφίλ του - καθώς και τη δραστηριότητα που θέλει να κάνει μαζί του.
Οι φίλοι προς ενοικίαση κοστίζουν από 10 έως 150 δολάρια. Την τιμή επηρεάζει και το άτομο που θα επιλέξεις αλλά και το τι θα ήθελες να κάνεις μαζί του.
stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...