sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Νέες κινητοποιήσεις οι ιδιοκτήτες φορτηγών-Επίθεση σε Μίχαλο


Σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις κατεβαίνουν οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων Δημοσίας Χρήσης μετά τη συνέλευσή τους, οπότε και ενημερώθηκαν για το νομοσχέδιο που τους αφορά.

Σε πανελλαδική συνέλευση των ιδιοκτητών φορτηγών δημόσιας χρήσης, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρός τους, Απόστολος Κενανίδης, αποφασίστηκε νέος γύρος επ' αόριστον απεργιακών κινητοποιήσεων από την Κυριακή (12/9) το βράδυ.
Οι απεργιακές κινητοποιήσεις έρχονται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις ρυθμίσεις που προβλέπονται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Ο Απόστολος Κενανίδης δήλωσε ότι η απεργία των διεθνών μεταφορών θα διαρκέσει έως ότου αποσυρθεί το νομοσχέδιο για την απελευθερώση του επαγγέλματος ή να αλλάξουν τα επίμαχα άρθρα.
Το μεσημέρι του Σαββάτου (11/9) οι επαγγελματίες πραγματοποιούν πορεία προς το Βελλίδειο ίδρυμα για να επιδόσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους στον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.
Ο αντιπρόεδρος του πανελληνίου σωματείου χερσαίων μεταφορών, Ν. Παπασταματόπουλος, δήλωσε ότι οι ιδιοκτήτες φορτηγών θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα (13/9) από τη Λάρισα και θα ακολουθήσουν πορεία προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επίθεση ιδιοκτητών φορτηγών στον Κ. Μίχαλο Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, δέχτηκε επίθεση από ιδιοκτήτες φορτηγών δημόσιας χρήσης.
Άγνωστοι που αποσπάστηκαν από το μπλοκ των διαδηλωτών, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο "Μακεδονία Παλάς" της Θεσσαλονίκης επιτέθηκαν στον Κωνσταντίνο Μίχαλο την ώρα που εκείνος μετέβαινε στο ξενοδοχείο για να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.
Οι άνδρες της αστυνομίας, προκειμένου να απομακρύνουν τους διαδηλωτές, προχώρησε σε χρήση κροτίδων κρότου-λάμψης.
O πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, συνέχισε την επίσκεψή του στη γενική συνέλευση.
Από την άλλη πλευρά, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας χρεσαίων μεταφορών, Γιώργος Τζωρτζάτος, καταδίκασε τέτοιου είδους ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...