sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Αλλος κερδοσκοπεί, άλλος πληρώνει!




Χτες το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών με αναστολή ένα βενζινοπώλη, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι παραβίασε το πλαφόν της κυβέρνησης στην τιμή της βενζίνης.
Ομως, όπως αποδείχτηκε και όπως παραδέχτηκε το δικαστήριο, ήταν οι εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών που πούλησαν τα καύσιμα στο βενζινοπώλη πάνω από την τιμή που είχε ορίσει η κυβέρνηση.
Επομένως, εκείνες ήταν που παραβίασαν το ...νόμο και επομένως πώς θα μπορούσε ο βενζινοπώλης να πουλήσει τα καύσιμα με χαμηλότερη τιμή απ' ό,τι τα αγόρασε;
Ωστόσο, την «καμπάνα» δεν την «έφαγαν» ούτε τα διυλιστήρια, ούτε οι εταιρείες εμπορίας, την «έφαγε» ο βενζινοπώλης,
αφού στο πλαίσιο μιας πολιτικής που έχει διπλασιάσει την τιμή των καυσίμων από τις απανωτές αυξήσεις στους φόρους, οι κ.κ. Χρυσοχοΐδης και Ρόβλιας έρχονται τώρα για να κάνουν κι από πάνω το ...φιλολαϊκό «κομμάτι τους»!
*
Τα προηγούμενα μπορεί να μοιάζουν με λεπτομέρεια μπροστά στα τόσα και τόσα που συμβαίνουν, το περιστατικό είναι εντούτοις χαρακτηριστικό:
Οσοι δε θέλουν να μιλήσουν για ταξική δικαιοσύνη, όλο το παραπάνω γαϊτανάκι της κοροϊδίας το περιγράφουν ως «τυφλή» δικαιοσύνη!
Η οποία - «τυφλή» βεβαίως καθώς είναι - κινείται εντός των ορίων μιας ταξικής πολιτικής, που επιβάλλει ταξικούς νόμους, ταξικές ρυθμίσεις και (εν προκειμένω) ρυθμίσεις αποπροσανατολισμού τύπου «πλαφόν»...
*
ΥΓ: Προχτές η κυβέρνηση αύξησε την τιμή των καυσίμων βάζοντας ...πλαφόν. Από χτες αυξάνει ξανά την τιμή των καυσίμων ...βγάζοντας το πλαφόν! «Μπίνγκο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...