sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ολυμπιακός: Νομικός εκρόσωπος ο Γκαγκάτσης

Αναλαμβάνει πόστο
Βγήκε είδηση από τη συνάντηση του βαγγέλη Μαρινάκη με τον Σωκράτη Κόκκαλη: Ο Βασίλης Γκαγκάτσης θα είναι ο νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στη δικαστική διαμάχη με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ βρέθηκε στα γραφεία του Ολυμπιακού, ενημερώθηκε για την υπόθεση και αναλαμβάνει τα καθήκοντά του.


Σε πρώτη φάση, ο ρόλος του Βασίλη Γκαγκάτση περιορίζεται μόνο στην υπόθεση «Γκαλέτι», αλλά οι φήμες και τα σενάρια για μόνιμη συνεργασία με τους «ερυθρόλευκους», δίνουν και παίρνουν ήδη. Αλλωστε το σενάριο «κρατάει» εδώ κι αρκετούς μήνες, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν είχε επιβεβαιωθεί επίσημα... Θα πρέπει εντούτοις να θεωρείται δεδομένο ότι ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ θα αναλάβει μόνιμα το συγκεκριμένο πόστο στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ.
Οσον αφορά την υπόθεση Γκαλέτι, ο Αργεντινός ζητά όλα τα λεφτά του συμβολαίου του μέχρι το 2013 ενώ ο Ολυμπιακός του δίνει τα χρήματα που δικαιούται μέχρι το 2011. Οι δύο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.
Ο Βασίλης Γκαγκάτσης που διετέλεσε πρόεδρος της ΕΠΟ για 11 χρόνια, είχε συνεργαστεί νομικά με τον Ολυμπιακό πριν πολλά χρόνια.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...