sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Εθνική μπάσκετ: Να... ξορκίσει τον κακό της δαίμονα!




Eλλάδα-Ισπανία (21.00-ΕΤ1)

Τώρα αρχίζει το Μουντομπάσκετ για την εθνική μας ομάδα -αρκεί, βέβαια, να μην... τελειώσει κιόλας! Οι Έλληνες διεθνείς θα επιχειρήσουν το βράδυ του Σαββάτου (21.00, ΕΤ1) στην Κωνσταντινούπολη να "ξορκίσουν" τους... κακούς τους δαίμονες Ισπανούς, σφραγίζοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για τους "8" του 16ου Μουντομπάσκετ.

Το έργο τους, βέβαια, κάθε άλλο παρά εύκολο είναι. Μπορεί οι Ισπανοί να έδειξαν στα πρώτα παιχνίδια τους στη διοργάνωση ότι δεν βρίσκονται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά δεν παύουν να είναι...
Ισπανοί! Μια ομάδα, δηλαδή, που είναι πανθομολογούμενο ότι δεν ταιριάζει στα αγωνιστικά στάνταρ της εθνικής μας ομάδας.

Οι δύο φιναλίστ, λοιπόν, του προηγούμενου Μουντομπάσκετ θα αναμετρηθούν νωρίς νωρίς φέτος, στην πρώτη κιόλας φάση των νοκ άουτ αγώνων. Ένας από τους δύο θα βγει... οφ αναγκαστικά, αλλά αυτά έχει ο αθλητισμός. Οι Ισπανοί δεν το κρύβουν πως... μας έχουν για σίγουρους, αλλά αυτό δεν είναι κι άσχημο. Η ελληνική ομάδα απλώς ακούει και... περιμένει στη γωνία!

Ο Γιόνας Καζλάουσκας προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του προσηλωμένους στο στόχο κι όχι στη συζήτηση που γίνεται στην Ελλάδα για την ήττα από τη Ρωσία. Ο Λιθουανός ομοσπονδιακός τεχνικός αγωνιά και για τη συμμετοχή του Αντώνη Φώτση, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα. Η ακτινογραφία του αρχηγού της Εθνικής ήταν καθαρή, αλλά το πόδι του είναι πρησμένο και η συμμετοχή του αμφίβολη. Πάντως αποτελεί κοινή πεποίθηση πως ο «Μπάτμαν» δεν θα χάσει το κομβικό ματς του Σαββάτου, έστω κι αν χρειαστεί να σφίξει τα δόντια.


www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...