sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

«Γιατί πέταξα το παπούτσι στον Πρωθυπουργό»




Ως πολιτική κίνηση παρουσιάζει το πέταγμα ενός παπουτσιού στον Πρωθυπουργό ο κ. Στέργιος Πρεπεβέζης ενώ δεν παρέλειψε να συμπληρώσει πως είχαν ανακοινώσει και… επίσημα την κίνησήτους αυτή!
«Είχαμε μοιράσει φεϊγβολάν που δηλώναμε ως Πατριωτικό Μέτωπο, ότι ο Πρωθυπουργός είναι ανεπιθύμητος στην Θεσσαλονίκη. Persona non grata για τον τρόπο που διαχειρίζεται τα εθνικά θέματα και την οικονομία», δηλώνει.
Ο κ. Πρεπεβέζης, ιατρός και συντονιστής του Πατριωτικού Μετώπου, εξηγεί πως δεν θα ήταν ο μόνος που θα έκανε αυτή την κίνηση, αλλά έγινε έτσι επειδή ο πρωθυπουργός τελευταία στιγμή άλλαξε δρομολόγιο και υπήρξε μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση.
Περιγράφει λοιπόν χαρακτηριστικά:
«Ήμουν στο προαύλιο της Διεθνούς Εκθέσεως και έδινα συνέντευξη στο ΒΒC για τις κινητοποιήσεις που έχουμε προγραμματίσει ενάντια στις πράξεις του ΔΝΤ. Είδα τον Πρωθυπουργό να βγαίνει και να κάνει ανακοινώσεις στον τύπο. Ήμουν πιο γρήγορος από το προσωπικό ασφαλείας, έβγαλα το παπούτσι μου και το πέταξα. Κατάφερα να φτάσω σε απόσταση βολής. Δεν είχα σκοπό να πετύχω τον Πρωθυπουργό. Ήταν μια συμβολική κίνηση σε μια πολιτική που είναι εναντίον των συμφερόντων του λαού».

stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...