sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Μετέφερε συντοπίτη του από την Αθήνα στο Ξυλόκαστρο



Τι κι αν είναι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ της Αθήνας. Ας πεταχτούμε μέχρι το Ξυλόκαστρο να πάρουμε τον “γνωστό” μας ασθενή! Κάτι τέτοιο φαίνεται πως σκέφτηκε ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ. Αυτό αποκάλυψε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Σε ημέρα απεργίας έδωσε την εντολή για την μεταφορά ασθενή με ασθενοφόρο από την Αθήνα στο
Ξυλόκαστρο. Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στις 5 Μαΐου του 2010, την πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ, ημέρα που χάθηκαν τρεις συνάνθρωποι μας στην τράπεζα Marfin.
Όπως αποδεικνύεται στην κάρτα διαβίβασης που το τηλεοπτικό κανάλι μετέδωσε, συντοπίτης του προέδρου του ΕΚΑΒ Γιάννη Ροτζιώκου μεταφέρεται από το Λαϊκό Νοσοκομείο στο Ξυλόκαστρο.
Στην κάρτα φαίνεται ότι η μεταφορά γίνεται με εντολή του προέδρου ο οποίος πολιτεύεται με το ΠΑΣΟΚ στην περιοχή της Κορίνθου.
Απαντώντας σε ερώτηση του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ δήλωσε ότι θα προχωρήσει σε έλεγχο και σε ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ).
Το σωματείο εργαζομένων αν και φαίνεται ότι είχε δώσει το πράσινο φως για αυτή τη μεταφορά, αρνείται ότι γνώριζε το παραμικρό για αυτό το περιστατικό.
Ο Θανάσης Γιαννόπουλος, επικεφαλής του τομέα υγείας της ΝΔ, ζήτησε την παραίτηση του προέδρου του ΕΚΑΒ. Η ηγεσία του Υπουργείου θα περιμένει σύντομα τα αποτελέσματα της ΕΔΕ.
Σημειώνεται ότι το ΕΚΑΒ αρνείται να μεταφέρει επείγοντα περιστατικά σε ιδιωτικά θεραπευτήρια που τα δημόσια νοσοκομεία αδυνατούν να αντιμετωπίσουν.

thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...