sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Η Γκάμπριελ Γκίφορντς, μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου, πυροβολήθηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια ομιλίας της στο Τουκσόν της Αριζόνα


Η Γκάμπριελ Γκίφορντς, μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου, πυροβολήθηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια ομιλίας της στο Τουκσόν της Αριζόνας, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News και το δημόσιο αμερικανικό ραδιοσταθμό US National Public Radio.

«Η αμερικανίδα βουλευτής Γκάμπριελ Γκίφορντς εξακολουθεί να ζει και υποβάλλεται αυτήν τη στιγμή
σε εγχείρηση μετά τον πυροβολισμό της από οπλισμένο άνδρα στο Τουσόν της Αριζόνα», δήλωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου στο οποίο έχει διακομισθεί η βουλευτής, όπως και άλλα 9 θύματα του αιματηρού περιστατικού. Σημειώνεται ότι νωρίτερα αμερικανικά μέσα είχαν μεταδώσει πως η γερουσιαστής ήταν νεκρή. Η Ντάρσι Σλέιτεν, εκπρόσωπος του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου, διευκρίνισε ότι άλλα εννέα θύματα του αιματηρού αυτού επεισοδίου έχουν διακομισθεί στο συγκεκριμένο νοσοκομείο και «φέρουν σοβαρά τραύματα».
Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε ότι η αμερικανίδα βουλευτής Γκάμπριελ Γκίφορντς «τραυματίστηκε σοβαρά» κι άλλοι πέθαναν από τους πυροβολισμούς ενόπλου στην Αριζόνα, ωστόσο ο αριθμός των νεκρών δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί.
Σύμφωνα πάντα με το FOX, ο δράστης είναι ένας άνδρας, ο οποίος έτρεξε και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως την ώρα που η Γκίφορντς απευθυνόταν με ομιλία της σε υποστηρικτές της. Όπως μεταδίδει το Fox ο δράστης συνελήφθη.
Η Γκίφορντς, 40 ετών, Δημοκρατική, είναι παντρεμένη με τον αμερικανό αστροναύτη Μαρκ Κέλι. Ανέλαβε καθήκοντα ως βουλευτής της Αριζόνα τον Ιανουάριο του 2007 και τα ζητήματα στα οποία έχει δώσει έμφαση είναι θέματα όπως η μεταρρύθμιση του τομέα της μετανάστευσης, η έρευνα με βλαστοκύτταρα, οι εναλλακτικές πηγές ενέργειας και ο υψηλότερος κατώτερος μισθός.

tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...