sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Η κρυφή σεξουαλική σχέση πασίγνωστου παρουσιαστή με διάσημη τραγουδίστρια



Στιγμές πάθους μοιράζονται τελευταία πασίγνωστος παρουσιαστής και η φίλη του τραγουδίστρια.
Αν και ο καθένας είχε τη ζωή του και αυτό που τους ένωνε ήταν απλά μια βαθειά φιλία από το παρελθόν, σε μια στιγμή αδυναμίας βρέθηκαν τόσο κοντά που η σχέση τους άλλαξε μορφή.
Ήταν τότε που εκείνος πιεσμένος από έναν δεσμό που δεν τράβαγε ιδιαίτερα, αλλά και από έντονο επαγγελματικό στρες βρήκε στο πρόσωπό της την ηρεμία αλλά και την αισιοδοξία που επιζητούσε.
Κι αυτή όμως φεύγοντας από μια πιεστική σχέση ανακάλυψε σε εκείνον το πάθος χωρίς δεσμεύσεις και υποχρεώσεις.
Σύμφωνα με το περιβάλλον του παρουσιαστή, αν και το ερωτικό παιχνίδι που ξεκίνησε μεταξύ τους είχε τη μορφή της… αρπαχτής, στη συνέχεια το ζευγάρι άρχισε να πυκνώνει τις συναντήσεις του μέχρι που αυτές έγιναν αντιληπτές από τη σύντροφο του παρουσιαστή η οποία έδινε αγώνα μέχρι τότε να σωσεί η σχέση τους.
Αν και προσπάθησε να την πείσει πως όσα έφτασαν στα αυτιά της είναι φήμες και το μόνο που τους συνδέει είναι τα επαγγελματικά, αυτή δεν πείστηκε με αποτέλεσμα να τα μαζέψει και να φύγει από την ερωτική τους φωλιά. Κάτι όμως που δε φάνηκε να τον ενοχλεί ιδιαίτερα, αφού έχει ήδη αρχίσει να κολάει με την τραγουδίστρια.
Τόσο μάλιστα, που έχει αποδεχτεί τους όρους της και βρίσκονται μόνο για σεξ. Όπως ακούγεται μάλιστα, ο παρουσιαστής είναι σίγουρος πως αν την κάνει να περνά καλά σίγουρα θα την κατακτήσει και σύντομα θα μοιράζονται κι άλλα πέρα από το κρεβάτι τους...

stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...