sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Boxing Day

Στα «χέρια» παραλίγο να έρθουν Τζεμπούρ και Χιμένεθ, με τον επιθετικό της ΑΕΚ να αντιδρά σε παρατηρήσεις του Ισπανού τεχνικό στο τέλος της προπόνησης. Στα χέρια του Σταύρου Αδαμίδη πλέον το θέμα. Αλλάζουν τα μεταγραφικά σχέδια.

Το οξύθυμο του χαρακτήρα του Ραφίκ Τζεμπούρ είναι γνωστό στην ΑΕΚ, ωστόσο ο Γαλλοαλγερινός στράικερ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο βάζοντάς τα με τον Μανόλο Χιμένεθ, τον οποίο απείλησε και με…
ξύλο. Μετά το τέλος του οικογενειακού διπλού, με το οποίο ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Κυριακής για την «Ένωση», ο Χιμένεθ συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του για να τους κάνει κάποιες παρατηρήσεις, αφού είχε διαπιστώσει κάποια χαλαρότητα στο δίτερμα.

«Επί μία ώρα δουλεύαμε σε υψηλή ένταση, αλλά στο τέλος, στα δέκα λεπτά που παίξαμε δίτερμα, κάποιοι χαλάρωσαν. Σας λέω συνέχεια να είστε πιεστικοί και ειδικά μπροστά ο Μπλάνκο, ο Τζεμπούρ και ο Σκόκο δεν πίεζαν όσο έπρεπε, δεν έτρεχαν» ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού που «έβγαλαν από τα ρούχα του» τον Τζεμπούρ, ο οποίος απάντησε αμέσως: «Γιατί δεν με πιάνεις στο τέλος να μου τα πεις πρόσωπο με πρόσωπο και μου το λες μπροστά σε όλους τους συμπαίκτες μου; Γιατί με κατηγορείς μπροστά τους και φαίνομαι εγώ ο κακός; Αν δεν με σέβεσαι εσύ, δεν σε σέβομαι κι εγώ».

Από το σημείο εκείνο κι έπειτα τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο κ.Χιμένεθ έδιωξε τον επιθετικό της ΑΕΚ, ο οποίος όμως απάντησε: «Αν είσαι άνδρας, έλα έξω να... τα πούμε οι δυο μας». Οι Δέλλας και Λυμπερόπουλος, όντας οι πιο έμπειροι και ψύχραιμοι μπήκαν στη μέση κι έδωσαν τέλος στο συμβάν, με την κατάσταση να περνάει πλέον στα «χέρια» του Σταύρου Αδαμίδη.

Αλλάζουν τα μεταγραφικά

Το συγκεκριμένο επεισόδιο ίσως αλλάξει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ για τον Ιανουάριο και φυσικά την ανανέωση του Τζεμπούρ. Για τον διεθνή επιθετικό είχαν ενδιαφερθεί κατά το παρελθόν Αννόβερο, Στουτγκάρδη, Αμβούργο, Λανς, Τουλούζ και Νανσί και μετά τις πρόσφατες εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να επανέλθουν. Επίσης πολύ δύσκολα πλέον θα υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Τζεμπούρ, με την κατάσταση που προέκυψε με τον τεχνικό της «Ένωσης».

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά, στον «Δικέφαλο» υποστηρίζουν πως επιθυμία του Μανιάτη είναι να αγωνιστεί με την φανέλα της ΑΕΚ, στην οποία θα είναι βασικός κι αναντικατάστατος και για τον λόγο αυτό προτίθενται να αυξήσουν την πρότασή τους από τις 400.000 ευρώ στις 500.000 και να προσφέρουν κι άλλον παίκτη στον Πανιώνιο, πλην του Λεονάρντο.

Υπάρχουν κι αγωνιστικά

Μέσα σε όλα βέβαια υπάρχει κι ο αγώνας με την Κέρκυρα την Τετάρτη, όπου η ΑΕΚ θέλει τη νίκη για να ξεκινήσει ιδανικά τη νέα χρονιά, στο αγωνιστικό τουλάχιστον κομμάτι. Ο Μανόλο Χιμένεθ δοκίμασε σύστημα με 4-2-3-1, το οποίο απαρτιζόταν από τους Σάχα, Γεωργέα, Μανωλά, Νασούτι, Νταντόμο, Μάκο, Γκερέιρο, Εντερ, Μπλάνκο, Σκόκο, Τζεμπούρ, ωστόσο ο Μανωλάς είναι τιμωρημένος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ μετά το συμβάν με τον Τζεμπούρ, αποκλείεται αυτόματα ο Γαλλοαλγερινός.


sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...