sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Με κλείσιμο των συνόρων απειλούν οι βενζινοπώλες

Το κλείσιμο των συνόρων της Ελλάδας με Τουρκία, πΓΔΜ και Αλβανία πρόκειται να δρομολογήσουν από τη Δευτέρα οι Ελληνες Βενζινοπώλες, εάν μέχρι την Κυριακή η πολιτεία δεν πάρει πίσω την απόφασή της για επαναλειτουργία των πρατηρίων διάθεσης αφορολόγητων πετρελαιοειδών προϊόντων στους Μεθοριακούς Σταθμούς Κήπων, Ευζώνων και Κακαβιάς, όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας, Γιάννης Μαγλουσίδης, πρόεδρος των πρατηριούχων στον νομό Κιλκίς.

Σε χθεσινοβραδινή συνάντηση στο Κιλκίς, στην οποία συμμετείχαν πρόεδροι ενώσεων πρατηριούχων από όλη την Ελλάδα, αποφασίστηκε ομόφωνα η έναρξη των κινητοποιήσεών τους από Δευτέρα, με στόχο τους μάλιστα «να μην μπαίνει και να μην βγαίνει τίποτα στα τρία συγκεκριμένα σημεία της χώρας μας», υπογράμμισε ο κ. Μαγλουσίδης.

«Η απόφαση για την επαναλειτουργία των τριών σταθμών, αποτελεί ταφόπλακα για τους πρατηριούχους», πρόσθεσε, και διερωτήθηκε για το εάν η συγκεκριμένη κίνηση λειτουργεί ως αντιπερισπασμός για την έξοδο Ελλήνων καταναλωτών στις γειτονικές χώρες, προκειμένου να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ τους.

tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...