sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Το σίριαλ "Πάγκαλος" συνεχίζεται


Νέο επεισόδιο στο σίριαλ με την κωδική ονομασία «Πάγκαλος» δόθηκε σήμερα ενώπιον των δημοσιογράφων, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
Ο αγαπητός πλέον, από το ρόλο του στο ομώνυμο σίριαλ, Θόδωρας μίλησε για αρκετά θέματα αλλά από τα λεγόμενά του ξεχώρισε η απάντηση που έδωσε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό: «Μην είστε τόσο σίγουροι ότι ο πρωθυπουργός θέλει να με δει. Κάτι ξέρω εγώ που το λέω».
Όσον αφορά τις δηλώσεις του για τους δημοσίους υπαλλήλους αλλά και τις αναφορές στην ομιλία του στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ο Αντιπρόεδρος έριξε γέφυρα προς τον Γιώργο Πεταλωτή, λέγοντας ότι εξέφραζε τις προσωπικές του απόψεις.
Ωστόσο, για το χαρακτηρισμό «κοπρίτες» που αφορούσε τους δημοσίους υπαλλήλους, υποστηρίζει τώρα πως μιλούσε για τις περιπτώσεις εκείνες που οι διορισμοί έγιναν με πολιτικό ρουσφέτι. Δηλαδή αν ήταν μη πολιτικό το μέσο κ. Πάγκαλε όλα καλά;
Ο Αντιπρόεδρος τόνισε πως θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει διαφορετικούς χαρακτηρισμούς για τις περιπτώσεις των δημοσίων υπαλλήλων όπως: «τεμπέληδες» ή «ανίκανοι». Μάλιστα, από τους «κοπρίτες» στους «ανίκανους». Μπράβο κ. Πάγκαλε.
Είναι αυτό που είπε χθες ο κ. Πρωτόπαπας πως (η κυβέρνηση) πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει τους πολίτες. Αυτό ακριβώς κατάφερε και ο Πάγκαλος στο τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ.
Ανυπομονούμε για το επόμενο…

stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...