sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ξαναγκρέμισε τις μπάρες και συνελήφθη ο Γκλέτσος


Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ξανάνοιξαν οι πλαϊνές μπάρες στα πριν και μετά τα διόδια Πελασγίας ύστερα από απόφαση του Δήμαρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου. Όμως το μεσημέρι, αστυνομικοί πέρασαν χειοπέδες στον Απόστολο Γκλέτσο, μετά από εντολή εισαγγελέα, ο οποίος εκτίμησε ότι οι ενέργειές του ξεπερνούν
τις αρμοδιότητές του.

O Απόστολος Γκλέτσος, κατηγορείται για φθορά ξένης περιουσίας και για παρακώλυση συγκοινωνιών και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα.

Ήδη κάτοικοι της περιοχής έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο των διοδίων αλλα και έξω από το αστυνομικό τμήμα και εκφράζουν τη συμπαράσταση τους , στον δήμαρχο τους.


Μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5, ο κ.Γκλέτσος δήλωσε σε έντονο ύφος: "Εκλέχθηκα για να υπερασπίζομαι τα δίκαια των δημοτών και των φτωχών ακόμα και με μπουλντόζες".
Την Τρίτη (11/1), κάτοικοι της περιοχής μαζεύτηκαν πάλι στο σημείο όπου λίγο μετά έφτασαν και τα μηχανήματα του Δήμου Στυλίδας τα οποία άνοιξαν τις πλαϊνές μπάρες για το ελεύθερο πέρασμα των κατοίκων.

Το ίδιο ακριβώς έγινε και τη Δευτέρα (10/1) όμως μετά την αποχώρηση των παραβρισκόμενων από το σημείο τα μηχανήματα της εταιρίας επανατοποθέτησαν τις μπάρες.

Στο σημείο βρίσκονται κάτοικοι της περιοχής ώστε να εμποδίσουν τα συνεργεία να ξαναβάλουν τις μπάρες ενώ όσοι διέρχονται από εκεί μπορούν να αποφεύγουν τα διόδια της Πελασγίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...