sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Στη φυλακή ο διαιτητής που «έσφαξε» την Ιταλία το 2002!




Δεν ξέρουμε τι ακριβώς μπορεί να είχαν ευχηθεί τότε οι Ιταλοί φίλαθλοι για τον Μπάιρον Μορένο, τον διαιτητή που το 2002 «έσφαξε» την Ιταλία στη φάση των «16» στο Μουντιάλ του 2002, αλλά είμαστε σίγουροι ότι πολλοί από αυτούς θα είπαν «καλά να πάθει» στο άκουσμα ότι πήγε φυλακή!
Ο κ. Μορένο, λοιπόν, εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο Κένεντι της Νέας Υόρκης να κουβαλά στις αποσκευές του μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και οδηγήθηκε στις αμερικανικές φυλακές μέχρι αν τελεστεί η δίκη του η οποία μπορεί να τον οδηγήσει στις φυλακές για περισσότερα από 5 χρόνια.
Ο ίδιος έχει υποπέσει πολλές φορές σε διαιτητικούς... παραλογισμούς (όπως σε ένα παιχνίδι στο Εκουαδόρ όπου αναίτια άφησε τις ομάδες να παίξουν 11 λεπτά καθυστερήσεων!) αλλά το κατόρθωμα που τον έκανε γνωστό σε όλη τη γη ήταν η… «με το στανιό» πρόκριση της Ν. Κορέας εις βάρος της Ιταλίας στο Μουντιάλ σε Ιαπωνία και Ν. Κορέα.
Ο κ. Μορένο είχε ακυρώσει πεντακάθαρο γκολ της Ιταλίας, είχε αποβάλλει τον αστέρι της ομάδας, Φραντσέσκο Τότι, και γενικότερα προωθούσε τη Ν. Κορέα με κάθε δυνατό τρόπο. Είναι χαρακτηριστικό ότι τόσο ο ίδιος ο Τότι όσο και ο -τότε- προπονητής της «σκουάντρα ατζούρα», Τζιοβάνι Τραπατόνι, είχαν κάνει λόγο για σκευωρία κατά της Ιταλίας με σκοπό να μην αποκλειστεί η μία εκ των δύο συνδιοργανώτριων χωρών.


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...