sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Τα όργια των Rolling Stones σε βιβλίο !

Ο κιθαρίστας Keith Richards στην αυτοβιογραφία του, που κυκλοφόρησε πρόσφατα σε βιβλίο, γράφει όσα δεν τόλμησαν οι τέσσερις του συγκροτήματος να πουν τόσα χρόνια.
Περιγράφει μία ολόκληρη εποχή που οι Rolling Stones ήταν το αντίπαλο δέος για τους Beatles και για τουλάχιστον δύο δεκαετίες όπου...



το sex, τα drugs και το rock ‘n’ roll κυριαρχούσαν στη ζωή του συγκροτήματος.

Ο Keith κρατούσε και ημερολόγιο με λεπτομέρειες από τη ζωή τους, στα πολυτελή ξενοδοχεία και διαμερίσματα που νοίκιαζαν. Σε καθημερινή βάση κυριαρχούσαν σκηνές ομαδικού σεξ, ανταλλαγής γυναικών μεταξύ τους και σκηνές σαδομαζοχιστικών πράξεων με νεαρά κορίτσια, θαυμάστριές τους.

Στα ευτράπελα των αναμνήσεων του Keith Richards αναφέρεται ότι ο Mick Jagger δεν ήταν ιδιαίτερα προικισμένος, ενώ περιγράφονται και ιδιαίτερα αστεία γεγονότα με πιτσιρίκες ολόγυμνες που κρύβανε στις ντουλάπες των ξενοδοχείων που διέμεναν οι τέσσερις των Rolling Stones. Τις εμφάνιζαν ξαφνικά, σαν δώρο έκπληξη, ο ένας στον άλλον.

Το βιβλίο έχει τον τίτλο “Life” και το έγραψε από κοινού με τον συγγραφέα James Fox. Όπως δήλωσε ο Keith για το βιβλίο: «Δεν το έγραψα ούτε για τα λεφτά ούτε για σας. Το κάνω για μένα. Γιατί έτσι γουστάρω».

rokakias.gr




assoss.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...