sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Σεξουαλική παρενόχληση παιδιών από άνδρα μπέιμπι- σίτερ


Ένας 27χρονος λετονικής καταγωγής 'μπέϊμπι-σίτερ' που απασχολήθηκε σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Αμστερνταμ συνελήφθη τελευταία από την ολλανδική αστυνομία, ομολογώντας στη συνέχεια "σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε δεκάδες παιδιά", διέρρευσε από την εισαγγελία του Αμστερνταμ, που ερευνά τώρα μήπως ο συλληφθείς 27χρονος εμπλέκεται σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Άφωνη έχει μείνει η κοινή γνώμη της Ολλανδίας με όσα διέρρευσαν από την εισαγγελία του Άμστερνταμ, καθώς τα παιδιά που έζησαν τις αρρωστημένες ορέξεις του 27χρονου ίσως ξεπερνούν τα 50.

Τα επιλήψιμα γεγονότα, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίζεται, έχουν λάβει χώρα μεταξύ Φεβρουαρίου 2007 και φέτος τον Ιανουάριο.

Η αστυνομία ερευνά και τυχόν εμπλοκή του 27χρονου σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, καθώς ο 37χρονος συγκάτοικός του έχει συλληφθεί για τον λόγο αυτό και δικάζεται σήμερα.

Τελευταίοι, απ' όλους, πληροφορήθηκαν αυτά τα θλιβερά γεγονότα οι γονείς των άτυχών παιδιών, που προσκλήθηκαν στο δημαρχείο του Αμστερνταμ για ενημέρωση, στην οποία ήταν παρόντες υπάλληλοι της εισαγγελίας κι αστυνομικοί.



stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...