sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Ανυπακοή στο Μνημόνιο ζήτησε ο Μίκης

Άστραψε και βρόντηξε ο Μίκης Θεοδωράκης κατά την παρουσίαση του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών με την ονομασία «Σπίθα» απευθύνοντας κάλεσμα για ανυπακοή στα όσα εφαρμόζει η Κυβέρνηση.

Η επίθεση κατά της κυβέρνησης και των...
μέτρων που εφαρμόζει βάσει του Μνημονίου συνεχίστηκε με τον Μίκη να υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση δεν έχει την ηθική νομιμοποίηση να εφαρμόζει τέτοια σκληρά μέτρα» και να την κατηγορεί ότι έχει εκχωρήσει τα κυριαρχικά εθνικά μας δικαιώματα στους δανειστές, λησμονώντας τους αγώνες του ελληνικού λαού για ανεξαρτησία.

Γι’ αυτό κατά τον Μίκη και οι αντιδράσεις των Ελλήνων απέναντι στα μέτρα που προωθεί η Τρόικα θα πρέπει να έχουν τα χαρακτηριστικά απελευθερωτικού αγώνα.

«Βάζω εγώ σήμερα μια σπίθα και περιμένω να ακολουθήσουν κι άλλες. Μέχρι η σπίθα να φουντώσει και να γίνει η καθαρτήρια φωτιά που θα μας σώσει» συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος ο Μίκης.



Το ανωτέρω φυλλάδιο, μαζί με την ηχογραφημένη ομιλία του Μίκη, διανεμήθηκε στους προσκεκλημένους, οι οποίοι κατέκλυσαν την αίθουσα του Ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη. Μάλιστα, είχε στηθεί γιγαντοοθόνη εκτός της αιθούσης, όπου διεξήχθη η ομιλία του κ. Θεοδωράκη, προκειμένου να την παρακολουθήσουν όσοι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν μία θέση. Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών», μεταξύ αυτών ο Μιχάλης Κακογιάννης, διανοούμενοι, επιχειρηματίες και απλοί πολίτες.

 
 
dinatos.blogspot.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...