sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Εκτελέστηκε συμβόλαιο θανάτου μέσα σε καφετέρια

Εκτελέστηκε συμβόλαιο θανάτου μέσα σε καφετέρια


Ενα συμβόλαιο θανάτου, το οποίο εκτελέστηκε εν ψυχρώ, κρύβεται πίσω από την άγρια δολοφονία 37χρονου μέσα σε καφετέρια! Το θύμα, που φέρεται από την αστυνομία ως εμπλεκόμενο σε κυκλώματα μαστροπείας, σκότωσαν σε στέκι του Π. Φαλήρου δύο αδίστακτοι οπλοφόροι,
«καρφώνοντάς» του δύο σφαίρες στο κεφάλι, δύο στον θώρακα και μία στην κοιλιά.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν και είχε καταδικαστεί τουλάχιστον τέσσερις φορές ως κατηγορούμενος για μαστροπεία, το απόγευμα της Τρίτης πήγε στη συγκεκριμένη καφετέρια και παρήγγειλε ένα τσάι. Οταν στο μαγαζί μπήκαν δύο άντρες με μαύρα ρούχα, ο 37χρονος τους κοίταξε σαν να τους περίμενε. Δεν περίμενε όμως την αντίδρασή τους...

Τον πλησίασαν και ξαφνικά με ένα πιστόλι που κρατούσε ο ένας από τους δράστες άρχισε να τον γεμίζει με «καυτό μολύβι»! Οι πρώτες σφαίρες βρήκαν τον άτυχο άντρα στο κεφάλι και οι υπόλοιπες στη θωρακική, αλλά και την κοιλιακή χώρα. Ο θάνατος του 37χρονου ήταν ακαριαίος. Αμέσως μετά την πράξη τους, οι δράστες με σταθερά βήματα -που έδειχναν επαγγελματική ψυχραιμία- βγήκαν από την καφετέρια, ανέβηκαν στην μοτοσικλέτα τους και εξαφανίστηκαν.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα έφτασαν στην περιοχή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και έπειτα από έρευνες βρέθηκε η μηχανή εγκαταλειμμένη σε ένα στενό λίγο πιο κάτω από την καφετέρια, ενώ στον κάδο απορριμμάτων που βρίσκεται στο ίδιο σημείο οι αστυνομικοί βρήκαν το 9αρι πιστόλι, με το οποίο οι επαγγελματίες εκτελεστές σκότωσαν τον 37χρόνο.

Παράλληλα, πεταμένο κάτω από ένα αυτοκίνητο οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα οπλοπολυβόλο τύπου Καλάσνικοφ, το οποίο επίσης ανήκε στους δράστες και το είχαν μαζί τους για την περίπτωση που θα συναντούσαν αντίσταση. Βέβαια, δεν χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσουν, αφού κατέλαβαν το θύμα εξ  απήνης.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του θύματος μία πλαστή ταυτότητα και ένα πλαστό δίπλωμα οδήγησης, με το επώνυμο «Μαρινόπουλος». Αρχικά νόμιζαν πως βρίσκονται μπροστά σε μια μυστηριώδη εκτέλεση, καθώς άνθρωπος με το όνομα «Μαρινόπουλος» δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές. Ομως μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα της δακτυλοσκοπίας, διαπιστώθηκε πως πρόκειται για άλλο άτομο, το οποίο κατ’ επανάληψη έχει απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις μαστροπείας. Τουλάχιστον τέσσερις συλλήψεις και αντίστοιχες καταδίκες είχε στο ποινικό του μητρώο ο 37χρονος, που εκτελέστηκε από επαγγελματίες του είδους στο Π. Φάληρο.

Οι έρευνες των αστυνομικών στρέφονται πια στα κυκλώματα με τα παράνομα γραφεία που κλείνουν ερωτικά ραντεβού μέσω ροζ αγγελιών, ενώ το θύμα φέρεται από την Ασφάλεια να διατηρούσε και ο ίδιος ένα τέτοιο γραφείο. Οι έρευνες της Ασφάλειας συνεχίζονται και οι υπεύθυνοι πιστεύουν ότι πολύ σύντομα θα βρεθούν στα ίχνη των δραστών.




madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...