sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Χορηγός στη φανέλα της Μπαρτσελόνα!


Είναι πλέον οριστικό. Μετά από 111 χρόνια ιστορίας, η φανέλα της Μπαρτσελόνα αποκτά χορηγό. Ο καταλανικός σύλλογος ανακοίνωσε τη συμφωνία με την εταιρία Qatar Foundation, αρχής γενομένης από το επόμενο καλοκαίρι, που θα της αποφέρει 170 εκατομμύρια ευρώ για πέντε χρόνια.

Ο αντιπρόεδρος των Μπλαουγκράνα, Χαβιέρ Φάους, εξήγησε ότι η ομάδα θα λαμβάνει 30 εκατομμύρια ευρώ ετησίως από την 1η Ιουλίου 2011 μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016, συν μπόνους για
την κατάκτηση τίτλων. Ακόμα, ανακοινώθηκε ότι για τη φετινή σεζόν (που δεν θα υπάρχει ακόμα χορηγία στη φανέλα) η εταιρεία θα προσφέρει στην ομάδα της Βαρκελώνης 15 εκατομμύρια μόνο και μόνο για να τοποθετηθούν διαφημιστικές πινακίδες στο "Καμπ Νόου". Τα χρήματα που θα λάβει η Μπαρτσελόνα είναι ασφαλώς νέο παγκόσμιο ρεκόρ, αφού Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν μαζί παίρνουν όσα χρήματα θα λαμβάνει μόνο η Μπαρτσελόνα για τις χορηγίες της φανέλας τους.

Μέχρι σήμερα, το μοναδικό λογότυπο που μπήκε στη φανέλα της "Μπάρτσα" είναι εκείνο της Unicef, με τη λεπτομέρεια ότι η ομάδα πληρώνει τον οργανισμό, 2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο συν το 2% των εσόδων του συλλόγου!

Η συμφωνία με την εταιρεία του Κατάρ δεν σημαίνει ότι θα φύγει από τη φανέλα το λογότυπο της Unicef. Η δημιουργική ομάδα της Μπαρτσελόνα, όπως τόνισε ο κ. Φράους, εργάζεται στο να "παντρέψει" τα δύο σήματα προκειμένου να μπουν μαζί στην εμφάνιση της ομάδας της επόμενης σεζόν.

Το ίδρυμα "Qatar Foundation" ιδρύθηκε το 1995 από τον Εμίρη του Κατάρ, Σεϊχη Χαμάντ Μπιν Χαλιφά Αλ Τανί, και δραστηριοποιείται στους τομείς της εκπαίδευσης, της έρευνας και της κοινωνικής ανάπτυξης. Πρόκειται για το βασικό χρηματοδότη της υποψηφιότητας του Κατάρ που τελικά ανέλαβε τη διοργάνωση του Μουντιάλ 2022.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...