sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Επίθεση στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ


Πέτρες, μολότοφ και δύο τραυματίες συνέθεσαν την επεισοδιακή άφιξη των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Κροατία για τον αγώνα της Τετάρτης με τη Ντιναμό. "Σωθήκαμε από θαύμα", δήλωσε το μέλος της διοίκησης, Σπύρος Μηλιωρίδης (pics + video).

Το εχθρικό κλίμα που επικρατεί στο Ζάγκρεμπ για τον ΠΑΟΚ γνώρισαν με την άφιξη τους στην Κροατία οι φίλαθλοι του δικεφάλου του βορρά. Άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες στο ένα από τα δύο λεωφορεία που μετέφεραν οπαδούς της ελληνικής ομάδας,
ενώ πέταξαν και δύο μολότοφ! Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Το περιστατικό συνέβη την ώρα που οι φίλοι της ομάδας έκαναν τουριστική βόλτα στην πρωτεύουσα της Κροατίας. Όταν το λεωφορείο σταμάτησε σε κάποιο φανάρι, εμφανίστηκαν περίπου 100 οπαδοί της Ντιναμό, οι οποίοι πέταξαν πέτρες και μολότοφ!
Όπως είναι αντιληπτό, επικράτησε πανικός. Οι επιβάτες προσπαθούσαν να εξέλθουν με οποιονδήποτε τρόπο από το λεωφορείο, είτε πηδώντας από τα παράθυρα, είτε παραβιάζοντας τις πόρτες.

Με τη λήξη του επεισοδίου, κλήθηκε εσπευσμένα ασθενοφόρο, προκειμένου να μεταφέρει τους ελαφρά τραυματίες σε νοσοκομείο για να δεχτούν τις πρώτες βοήθειες.
Κροάτες και στο ξενοδοχείο;
Σύμφωνα με νέες, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, Κροάτες έχουν μαζευτεί και έξω από το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας του ΠΑΟΚ.
Καταδικάζει η Κροατική Ομοσπονδία
Την επίθεση κατά των οπαδών του ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ καταδίκασε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κροατίας και ζήτησε από τις αρχές "να λάβουν άμεσα μέτρα ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες για την ομαλή παραμονή στο Ζάγκρεμπ των φιλάθλων και των παιχτών της φιλοξενούμενης ομάδας".
Ανεπίσημα έγινε γνωστό ότι η αστυνομία συνέλαβε κάποια άτομα για το σημερινό συμβάν, ενώ εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό όλων όσοι συμμετείχαν στην επίθεση.

* Τις φωτογραφίες έστειλε στο olaPAOK.gr ο Βασίλης Γούτας, ο οποίος βρίσκεται με τον ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Έλληνας πρέσβης στο Ζάγκρεμπ πήγαν το μεσημέρι της Τρίτης (14/12) στο μέρος που οι Κροάτες οπαδοί επιτέθηκαν στους φιλάθλους του "Δικεφάλου". Δείτε την αποκλειστική φωτογραφία:
undefined
undefined

undefined



Paok Epeisodia 14-12-2010
Ανέβηκε από olaPAOK. - Νέα video που σας ενδιαφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...