sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Ξαναβγήκαν τα μαχαίρια!

Ξαναβγήκαν τα μαχαίρια!

Και η κόντρα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό με… φόντο τη διαιτησία, καλά κρατεί! Μετά τη λήξη της αναμέτρησης των «ερυθρόλευκων» με τη συνονόματη ομάδα του Βόλου, η «πράσινη» ΠΑΕ εξέδωσε καυστική ανακοίνωση για τις αποφάσεις του κ. Αρετόπουλου. Οι Πειραιώτες απάντησαν (ανεπίσημα) σε ανάλογο τόνο, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έριξαν μία ακόμα σταγόνα… λάδι στη φωτιά και λίγο αργότερα ο Ολυμπιακός… ισοφάρισε, παραπέμποντας -σε πιο ήπιο ύφος- στη δήλωση Μαρινάκη.


«…κατάλαβε όλη η Ελλάδα πως αντιλαμβάνεται ο ΟΣΦΠ το 50-50 που δήθεν αποζητά από τη διαιτησία…», η χαρακτηριστική φράση στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παναθηναϊκός, μία ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ολυμπιακό Βόλου.


Λίγη ώρα αργότερα, οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν στην αντεπίθεση, τονίζοντας, μεταξύ άλλων: «Είναι για γέλια τέτοιες ανακοινώσεις από την ομάδα της πεντάρας στην Βαρκελώνη…», για να λάβουν την ανταπάντηση των «πρασίνων»: «…θα περιμέναμε από εκείνους που έμειναν εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο να είναι πιο ταπεινοί στις δηλώσεις τους. Οι Παροικούντες στην Ιερουσαλήμ γνωρίζουν».


Ο επίλογος, τελικά -θεωρητικά, τουλάχιστον- γράφτηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, με τον Ολυμπιακό να δηλώνει: «Μας καλύπτει απόλυτα η τοποθέτηση του κ. Μαρινάκη».
sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...