sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Σκότωσε την 15χρονη ανιψιά του και στη συνέχεια βίασε το πτώμα της

Πρόκειται για ένα από τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα που έχουν συμβεί ποτέ στην Ιταλία γι αυτό και η κοινή γνώμη είναι συγκλονισμένη. Η 15χρονη Σάρα Σκάτσι δολοφονήθηκε από τον από τον 53χρονο αδερφό του πατέρα της, Μικέλε Μισσέρι και στη συνέχεια
το πτώμα της βιάστηκε από τον ίδιο.
Η Σάρα είχε βγει από το σπίτι της, στην κοινότητα Αβετράνα έξω από το Μπάρι, το μεσημέρι της 26ης Αυγούστου με προορισμό την παραλία, και έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν.
Τελικά ο Μικέλε Μισσέρι κατά τη διάρκεια ανάκρισης έσπασε και ομολόγησε ότι ανάγκασε την ανιψιά του να τον ακολουθήσει στο γκαράζ του σπιτιού του, της ζήτησε να έχουν σεξουαλική επαφή και να μην αποκαλύψει σε κανέναν τις διαθέσεις του και όταν εκείνη αντιστάθηκε, τη δολοφόνησε.
Στη συνέχεια, ο αδίστακτος άντρας ασέλγησε πάνω στο άψυχο σώμα της 15χρονης.
Τις προηγούμενες μέρες, ο Μισσέρι είχε εμφανιστεί στο χωριό με το κινητό της Σάρας, καμένο και χωρίς μπαταρία, υποστηρίζοντας ότι το είχε βρει τυχαία στα χωράφια, όπου εργαζόταν.
Οι καραμπινιέροι κοινοποίησαν ότι είχαν εντοπίσει ηλεκτρονικά ίχνη του δικού του κινητού, την ημέρα, την ώρα και στο σημείο, στο οποίο είχε εξαφανισθεί η 15χρονη.
Μια τρομαχτική συζήτηση που είχε, ωστόσο, με την κόρη του, Σαμπρίνα, επιβεβαίωσε τις υποψίες.
Μικρόφωνα που είχαν τοποθετηθεί στο σπίτι του Μισσέρι, κατέγραψαν συνομιλία με την ξαδέρφη της Σάρα η οποία στη διάρκεια διαπληκτισμού με τον πατέρα της τον κατηγόρησε λέγοντας «την ξαδέρφη μου την εξαφάνισες εσύ».
Μετά την ομολογία του 53χρονου, οι καραμπινιέροι μετέβησαν στις γεωργικές εκτάσεις, έξω από την Αβετράνα, και εντόπισαν το πτώμα της Σάρα Σκάτσι μέσα σε στενό πηγάδι, καλυμμένο με βαριές πέτρες.
Ο Μισσέρι, έως το βραδύ της Τετάρτης, είχε καταφέρει να απομακρύνει τις υποψίες, λέγοντας στους δημοσιογράφους ότι την ώρα της εξαφάνισης της ανιψιάς του, είχε ακούσει το θόρυβο ενός αυτοκινήτου μεγάλου κυβισμού, που απομακρυνόταν με μεγάλη ταχύτητα.
Όλοι τώρα, συμπεριλαμβανομένων της γυναίκας και της κόρης του, ζητούν να τιμωρηθεί υποδειγματικά, αλλά οι ανακριτές, συνεχίζουν τις έρευνες, για να εξακριβώσουν αν υπήρξε τυχόν συγκάλυψη και συνενοχή.
To σημείο όπου είχε θάψει το πτώμα της ανιψιάς του
Ο δολοφόνος
Το θύμα σβήνοντας την τούρτα γενεθλίων της
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...