sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Κέρδος εκ σπέρματος

Είχαν στήσει σε ένα υπόγειο μία πρωτότυπη επιχείρηση. Μέσω ιστοσελίδας έβρισκαν δότες σπέρματος και το πουλούσαν σε ενδιαφερόμενες. Το έστελναν με κούριερ στο σπίτι.
Έβγαλαν 250.000 λίρες Αγγλίας, πουλώντας σπέρμα από δότες σε ενδιαφερόμενες, στο υπόγειο του σπιτιού τους, δύο νεαροί που είχαν μάλιστα στήσει και ιστοσελίδα και διαφήμιζαν την υπηρεσία τους!
Πρόκειται για τον 43χρονο Νάιτζελ Γούντφορθ, ο οποίος είχε στήσει την επιχείρηση στο υπόγειο του σπιτιού του, και τον 49χρονο Ρίκι Γκέιζ.
Όπως έγινε γνωστό σχεδόν 800 γυναίκες υπέγραψαν τη online χρήση της υπηρεσίας που παρείχε η εταιρεία, η οποία λειτουργούσε υπό διάφορες ονομασίες, συμπεριλαμβανομένων Sperm Direct Limited και First4Fertility.
Η ιστοσελίδα τους παρουσίαζε εν δυνάμει δότες για τις γυναίκες που προσπαθούσαν να συλλάβουν.
Ο εισαγγελέας Φίλιπ Μπένετ της , δήλωσε ''Με λίγα λόγια, ο δικτυακός τόπος παρουσιάζει άνδρες οι οποίοι επιθυμούσαν να παρέχουν σπέρμα στις γυναίκες που ήθελαν να το χρησιμοποιήσουν για να γονιμοποιηθούν και να έχουν ένα παιδί.''
Οι γυναίκες, πλήρωναν έως 300 λίρες για να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία. Μετά από επιλογή την ανδρών από μια λίστα διάλεγαν αυτόν που ήθελαν…και μέσα σε λίγες μέρες ένας κουριερ της εταιρίας τους παρέδιδε το σπέρμα στο σπίτι τους !
Οι Γούντφορθ και Γκέιζ καταγγέλθηκαν από μία γυναίκα, η οποία προμηθεύτηκε σπέρμα μεταξύ Μαρτίου και Ιουνίου του 2008. Η οποία αφού συμπλήρωσε την ηλεκτρονική φόρμα, έλαβε το σπέρμα αλλά δεν έμεινε ποτέ έγκυος.
Το ζευγάρι άρχισε να έχει αμφιβολίες σχετικά με την εταιρεία και προσέφυγε στη δικαιοσύνη.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...