sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Μπήκε στο σπίτι και τον βίασε ενώ έπαιζε ηλεκτρονικά παιχνίδια!


Είπε να παίξει ηλεκτρονικά παιχνίδια και κατέληξε να τον βιάζουν μέσα στο ίδιο του το σπίτι! Ο λόγος για έναν 13χρονο που βιάστηκε από μια 36χρονη γυναίκα που γνώρισε σε chat room όταν αυτή εισέβαλλε μέσα στο σπίτι του! Μάλιστα, η 36χρονη Ράσελ Αν Χίκς του είχε συστηθεί ως 23χρονη!

Ο νεαρός έπαιζε στην αίθουσα που είχε στο σπίτι του στις ΗΠΑ και την ώρα που οι γονείς του κοιμόντουσαν, αυτή μπήκε στο δωμάτιο του, το κλείδωσε, γδύθηκε και τον βίασε.

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος του Σερίφη του Όρανζ Κάουντρι, Τζίμ Αμπροσιο, «η 36χρονη γνώρισε τον μικρό μέσω ενός chat room. Αντάλλασσαν ηλεκτρονικά μηνύματα και φωτογραφίες. Αύτη του ανέφερε ότι ήταν 23 ετών. Όταν τον έκανε δικό της, τον αποπλάνησε και πήγε σπίτι του όπου και τον βίασε».

Mετά το περιστατικό, η στάση του 13χρονου άλλαξε απέναντι στους γονείς του. Το παιδί τους εκμυστηρεύτηκε το τι πραγματικά είχε γίνει μέσα στο δωμάτιό του λίγες μέρες νωρίτερα.

Μάλιστα, όπως αποδείχτηκε δεν ήταν η πρώτη φορά που η 36χρονη είχε βιάσει ανήλικο. Κάτι τέτοιο είχε συμβεί και μερικά χρόνια νωρίτερα με έναν 17χρονο.



stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...