sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Απίστευτη ενέργεια κατασκευαστικής


Έχουμε δει αρκετές περιπτώσεις, ειδικά στην Κίνα, εταιρειών ανάπτυξης που πιέζουν τους ιδιοκτήτες γης να πουλήσουν την περιουσία τους αλλά αυτό πραγματικά ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Η κατασκευαστική αποφάσισε να καταστρέψει ολόκληρη τη σκάλα, για να αποτρέψει την οικογένεια να εισέρχεται στο σπίτι της!!!
Σύμφωνα με τη 42χρονη Zhao Yanhong, η εταιρεία Mianyang Yachuan Property θέλει να γκρεμίσει αυτό το κτίριο διαμερισμάτων, προκειμένου να
οικοδομήσει πολύ πιο κερδοφόρα εργοστάσια, και η οικογένειά της είναι το μόνο εμπόδιο που στέκεται στο δρόμο τους. Ισχυρίζεται ότι η εταιρεία, προσέλαβε κακοποιούς να «πείσει» τους άλλους κατοίκους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, αλλά δεν κατάφερε το ίδιο με την οικογένεια του εβδόμου ορόφου. Έτσι, μια μέρα, εμφανίστηκε με μηχανήματα που γκρέμισαν ολόκληρη τη σκάλα, σε όλη τη διαδρομή προς το τελευταίο διαμέρισμα.
Τώρα, οι παραμένοντες κάτοικοι μπορούν να μπούν στο σπίτι τους μόνο με φορητές σκάλες ή με αναρρίχηση στα συντρίμια της παλιάς σκάλας, η οποία είναι πολύ επικίνδυνη. Έχουν ήδη μηνύσει την εταιρεία, και το διακστήρια έχει διατάξει αναστολή όλων των εργασιών για έξι μήνες και επίσης να κατασκευαστεί μια νέα σκάλα για την οικογένεια Yahong.
Perierga.gr - Απίστευτη ενέργεια κατασκευαστικής
Perierga.gr - Απίστευτη ενέργεια κατασκευαστικής

perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...