sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Προσαγωγές Παναθηναϊκών στο Μαρούσι

Στην προσαγωγή 22 οπαδών του Παναθηναϊκού προχώρησε η Αστυνομία, η οποία θεωρεί πως είχαν στήσει καρτέρι σε οπαδούς του Ολυμπιακού, που πήγαιναν στην Κηφισιά για να παρακολουθήσουν αγώνα βόλεϊ της ομάδας τους.

Εξαρση παρουσιάζουν τα κρούσματα βίας στο περιθώριο του ελληνικού αθλητισμού -και όχι μόνο- και ακόμα ένα περιστατικό ήρθε να προστεθεί το βράδυ της Τετάρτης (10/11) στο μεγάλο κατάλογο τέτοιου είδους φαινομένων.
Συγκεκριμένα αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν ομάδα περίπου 100 οπαδών του Παναθηναϊκού στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Κηφισιάς στο Ζηρίνειο.
Η Αστυνομία κύκλωσε τους οπαδούς και στη συνέχεια προχώρησε στην προσαγωγή 22 ατόμων, που στην κατοχή τους βρέθηκαν ρόπαλα, αιχμηρά και άλλα επικίνδυνα αντικείμενα.
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με την αναφορά τις Αστυνομίας, βρίσκονταν στον χώρο με άγριες διαθέσεις και οι ομάδες καταστολής τους πρόλαβαν προτού ενεργήσουν. Συγκεκριμένα, οι Αρχές θεωρούν πως οι οπαδοί βρίσκονταν στο σημείο και περίμεναν οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι κατευθύνονταν προς την Κηφισιά για τον αγώνα βόλεϊ της ομάδας τους.
Σύμφωνα, πάντα, με όσα υποστηρίζει η Αστυνομία, οι οπαδοί είχαν στήσει καρτέρι και με την παρέμβασή της απέτρεψε τα επεισόδια.

sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...