sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Μια ακόμη "πολύ δύσκολη" χρονιά περιμένει τους Σέρβους


Μια ακόμη "πολύ δύσκολη" χρονιά περιμένει τους Σέρβους πολίτες, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της χώρας, Μπόρις Τάντιτς, υπογραμμίζοντας πως οι αρμόδιοι κρατικοί θεσμοί δεν πρόκειται να προβούν σε μια τεχνητή βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών, καταφεύγοντας σε πρακτικές υπερδανεισμού.

Μιλώντας, σήμερα, στα εγκαίνια έκθεσης για την αυτοδιοίκηση, στο Βελιγράδι, ο κ. Τάντιτς σημείωσε- μεταξύ άλλων- ότι έπειτα από δεκαετίες παράλογων χειρισμών σε επίπεδο κεντρικής εξουσίας, η Σερβία θα πρέπει να αποκτήσει μια οικονομία που να είναι βιώσιμη.

"Για πρώτη φορά, έπειτα από αρκετές δεκαετίες, η Σερβία κάνει προσπάθειες να ξοδεύει όσα κερδίζει, καθώς αυτό αποτελεί επένδυση για τα παιδιά μας", τόνισε ο κ. Τάντιτς.

Ο Σέρβος πρόεδρος παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι λόγω της ανισομερούς ανάπτυξης, τα προβλήματα δεν είναι το ίδιο ορατά σε όλα τα τμήματα της χώρας, γι' αυτό και, όπως είπε, απαιτείται αλληλεγγύη μεταξύ των δημοτικών αρχών.

Η σερβική κυβέρνηση δεν έχει απεριόριστα κονδύλια και γι' αυτό το λόγο, οι δήμοι θα πρέπει να βρουν τρόπους προκειμένου να έρθουν σε επαφή και να προσελκύσουν επενδυτές, υπογράμμισε ο κ. Τάντιτς.

i-reportergr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...