sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΛΑΟΣ έχει αρχηγό... τη μπουμπούκα!


Η άποψη ότι «στον ΛΑΟΣ δεν είναι αρχηγός ο Γιώργος Καρατζαφέρης, αλλά η "Μπουμπούκα"» ανήκει στον δημοσιογράφο και νομαρχιακό σύμβουλο Αθηνών (με το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ) Βαγγέλη Παπαδόπουλο, ο οποίος υποστηρίζει ότι με βέτο της συζύγου του Αδωνη Γεωργιάδη αποκλείστηκε από υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αττικής.
Ο γνωστός δημοσιογράφος σε δηλώσεις του εκφράζει την
πικρία του και την οργή του και πνέει μένεα κατά του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη, ενώ αφήνει αιχμές κατά των βουλευτών Θανάση Πλεύρη και Αδωνη Γεωργιάδη.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης πριν από μερικές μέρες κάλεσε τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο και του ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να τον κατεβάσει υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη, όπως του είχε υποσχεθεί. Τον λόγο τον αναφέρει ο ίδιος σε δελτίο Τύπου: «Μόλις επέστρεψα από ένα σύντομο υπηρεσιακό ταξίδι στην Ισπανία, με κάλεσε (ο Γιώργος Καρατζαφέρης) για να μου ανακοινώσει ότι άλλαξαν τα δεδομένα και δεν μπορεί να σεβαστεί τον λόγο και την υπόσχεσή του γιατί έβαλε βέτο ο Α. Γεωργιάδης. "Τι θέλεις; Να χωρίσω με τη γυναίκα μου;" του είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης. "Δηλαδή, πρόεδρος του ΛΑΟΣ δεν είσαι εσύ; Ή το κόμμα το κυβερνάει η Ευγενία Μανωλίδου;" απάντησα. "Πες ό,τι θες, αλλά δεν γίνεται. Και μη βιάζεσαι να βάζεις τίτλους" κατέληξε. Και συμπλήρωσε: "Και τον Περικλή τον κυβερνούσε η Ασπασία"».
Αυτός ήταν ο αποκαλυπτικός διάλογος του προέδρου του ΛΑΟΣ με τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο, ο οποίος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας είπε: «Δυστυχώς, στο κόμμα του ΛΑΟΣ αρχηγός είναι η "Μπουμπούκα"». Αλλωστε, στο δελτίο Τύπου ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος αναφέρει: «Ετσι, όπως η "Σαλώμη" αποκεφάλισε τον Γιώργο Καρατζαφέρη από τη Ν.Δ. με την ανοχή του Καραμανλή, έτσι τώρα και η "Μπουμπούκα" αποκεφάλισε τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο από τον συνδυασμό για την περιφέρεια. Ας μην επαίρεται, λοιπόν, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ότι διαφέρει από τους λοιπούς τους οποίους νουθετεί και ελέγχει».
Για τον βουλευτή Θανάση Πλεύρη αναφέρει: «Ορίστηκε αντιπεριφερειάρχης ο γιος του Κώστα Πλεύρη (ο οποίος αφελώς δέχτηκε...), που επελέγη για βουλευτής, ευρωβουλευτής και πάλι βουλευτής, τώρα αντιπεριφερειάρχης και αύριο ίσως και Αρχιεπίσκοπος...»
www.dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...