sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

«Πέταξε» με το αυτοκίνητό του και σώθηκε από θαύμα



Δεν πίστευαν στα μάτια τους διερχόμενοι οδηγοί και αυτόπτες μάρτυρες που είδαν ένα σπορ αυτοκίνητο να «πετάει» από το δρόμο και να καταλήγει πάνω σε μια σειρά παρκαρισμένων Ι.Χ., ιδιοκτησίας γνωστής επιχείρησης πώλησης μεταχειρισμένων οχημάτων.
Το απίστευτο αυτό περιστατικό σημειώθηκε
στη λεωφόρο Καζαντζίδη στον Κατσαμπά. Ήταν περίπου 8 το πρωί όταν το συγκεκριμένο σπορ αυτοκίνητο μάρκας BMW έπειτα από μια… τρελή πορεία προσγειώθηκε σε τρία παρκαρισμένα αυτοκίνητα της μάντρας, προκαλώντας σε αυτά πολύ σοβαρές υλικές ζημιές.
Ο 23χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, σύμφωνα τους αυτόπτες μάρτυρες, είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα, με τις πληροφορίες να λένε ότι το κοντέρ του έδειχνε τα 170 χλμ. ανά ώρα.
Ο οδηγός του αυτοκίνητου όμως, σαν από θαύμα, βγήκε από το όχημα φανερά σοκαρισμένος, χωρίς να έχει πάθει το παραμικρό. Λίγη ώρα αργότερα είπε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο ότι απλά έχασε τον έλεγχο, χτύπησε στο πεζοδρόμιο και κατέληξε στα Ι.Χ.
Το αυτοκίνητο παρέμεινε ως… αξιοθέατο για αρκετές ώρες πάνω στα παρκαρισμένα αμάξια, με τους διερχόμενους οδηγούς και τους περαστικούς να κοιτάζουν αποσβολωμένοι το BMW.
εφημεριδα ΤΟΛΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...