sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ελίνα Μπεκάκου: από στριπτίζ-τσόντες στο Big Brother

Σάλος με την καυτή ξανθιά του Big Brother, Ελίνα Μπεκάκου, που αποκαλύφθηκε οτι ήταν χορεύτρια στριπτίζ με εμφανίσεις που παραπέμπουν σε τσόντες. Φωτογραφίες και βίντεο.
Δεν πέρασε ούτε μια μέρα από την πρεμιέρα του Big Brother και έχουμε ήδη το πρώτο ροζ σκάνδαλο...
παίκτριας. Η Ελίνα Μπεκάκου, η καυτή ξανθιά που μπήκε πρώτη στο σπίτι του Big Brother, είναι ιδιαιτέρως οικεία στους θαμώνες νυχτερινών κέντρων, καθώς εκεί τους.. διασκέδαζε.
Η Ελίνα Μπεκάκου είναι αισθησιακή χορεύτρια στριπτίζ και οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε yupi.gr και paparazzigr το αποδεικνύουν.
Η Ελίνα Μπεκάκου είχε εμφανιστεί και στην εκπομπή του Βασίλη Δρυμούση σε μπανιέρα, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο. Τι γινόταν ρε παιδιά σ’ αυτήν την εκπομπή, όλα τα μοντέλα-βίζιτες είχαν μαζέψει;


Κλώνος της Τζούλιας Αλεξανδράτου, η Ελίνα Μπεκάκου προσπαθεί να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας και το ροζ DVD της Ελίνας Μπεκάκου είναι, προφανώς, θέμα χρόνου. Ως γνωστόν όμως, τα αντίγραφα δεν αρέσουν σε κανέναν, αν ήθελαν ντόρο, ας μας έφερναν την Τζούλια στο Big Brother!
Το Big Brother έχει καταφέρει πάντως σε μερικές ώρες να γίνει το πιο trash πρόγραμμα της φετινής σεζόν με παίκτες απελπισμένους για τηλεθέαση και πρόθυμους να κάνουν τα πάντα. Το «καλό» είναι οτι προσφέρει μια ευκαιρία σε όλους τους πεινασμένους να πάρουν μάτι. Το «κακό» είναι οτι έτσι δεν χτυπάς πια τηλεθέαση, καθώς ακόμα και στην πρεμιέρα το Big Brother ήρθε δεύτερο πίσω από το, αναμφισβήτητα πιο ποιοτικό, Master Chef της Ευγενίας Μανωλίδου. Εμ, έτσι είναι αυτά Ρούλα μου, ο κόσμος δεν τρώει πια κουτόχορτο.
fimes.gr

1 σχόλιο:

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...