sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Eκλογές στις 12 Δεκεμβρίου. Μυστική επιστολή Παπανδρέου σε Παπούλια


Στις 12 Δεκεμβρίου έχουν κλειδώσει οι πρόωρες εθνικές εκλογές ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις δημοτικές εκλογές 2010. Τι λένε οι πληροφορίες για μυστική επιστολή Παπανδρέου στον Κάρολο Παπούλια;
Η πληροφορία για τις πρόωρες εκλογές είναι πολύ συγκεκριμένη και προέρχεται από άτομο κοντά
στον πρωθυπουργό. Όπως έγραψε και το kourdistoportocali, ο Παπανδρέου έχει αποφασίσει εκλόγες για την 12η Δεκεμβρίου και απλά προετοιμάζει το έδαφος εκμεταλλευόμενος πιθανή αποδοκιμασία των πράσινων υποψηφίων στις δημοτικές εκλογές 2010.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παπανδρέου έχει ήδη ενημερώσει με απόρρητη επιστολή για τις πρόωρες εκλογές τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. Η επιστολή έφτασε στον Πρόεδρο με κομιστή πρόσωπο-σύνδεσμο των δύο αντρών.
Σύμφωνα με το πλάνο του πρωθυπουργού, στα μέσα Δεκεμβρίου ο Κάρολος Παπούλιας θα ορκίσει Οικουμενική κυβέρνηση που θα κληθεί να πάρει σοβαρότατες αποφάσεις για τη χώρα.
Στη νέα κυβέρνηση θα συμμετέχει η Ντόρα Μπακογιάννη, κατά πάσα πιθανότητα στο υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο θα συνενωθεί με το υπουργείο Αιγαίου. Τα δύο υπουγεία θα γίνουν ένα, καθώς εξετάζεται σοβαρά η έναρξη αξιοποίησης των κοιτασμάτων του Αιγαίου για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας. Ο Αντώνης Σαμαράς και η υπάρχουσα ΝΔ θα μείνουν εκτός Οικουμενικής κυβέρνησης.
Γιατί όμως ο πρωθυπουργός πάει σε εθνικές εκλογές; Η απάντηση είναι οτι δεν θέλει να κρατήσει μόνος του την ατομική βόμβα της χρεοκοπίας, της εξαθλίωσης της χώρας και των νέων μέτρων που πρόκειται να ακολουθήσουν. Θα συγκυβερνήσει με την Ντόρα Μπακογιάννη, τον Φώτη Κουβέλη, τον Γιώργο Καρατζαφέρη και πολύ πιθανά με άλλες δημοκρατικές δυνάμεις.
O λόγος που ο Παπανδρέου στη διακαναλική συνέντευξη δεν μίλησε ακόμη πιο ανοιχτά για πρόωρες εθνικές εκλογές ήταν για να κρατήσει εν υπνώσει τον Σαμαρά.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η όλη σκηνοθεσία της υπόθεσης δίλημμα-εκλογές ήταν επινόηση του Μητσοτάκη, ο οποίος την πάσαρε στον Ψυχάρη κι αυτός με τη σειρά του στον Παπανδρέου.
Σενάρια τρόμου ή μια υπόγεια πραγματικότητα; Πρόκειται πάντως για πληροφορίες που κυκλοφορούν σε κύκλους που ξέρουν πολλά για το πώς κυβερνιέται η χώρα.


fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...