sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Παλικάρι για μία ακόμη φορά ο "καλός μας άνθρωπος"

Παλικάρι για μία ακόμη φορά ο "καλός μας άνθρωπος"

Παλικάρι αποδείχτηκε μία ακόμη φορά ο «καλός μας άνθρωπος» Θανάσης Βέγγος, ο οποίος ξεπέρασε τη σοβαρή λοίμωξη που είχε στο αναπνευστικό μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στον εγκέφαλο.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, οι τελευταίες
εξετάσεις έδειξαν ότι η λοίμωξη είχε υποχωρήσει, ενώ ο οργανισμός του ολοένα και δυνάμωνε. Ετσι, αποφασίστηκε να βγει από τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες, και να μεταφερθεί σε δωμάτιο νοσηλείας του νοσοκομείου.

Τα καλά νέα, όπως ήταν φυσικό, χαροποίησαν ιδιαίτερα τον 83χρονο ηθοποιό και τα μέλη της οικογένειάς του, που από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό του. Τόσο η σύζυγός του Μίνα όσο και ο γιος του από τις 17 Οκτωβρίου, οπότε και εισήχθη στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη αφαίρεση ανευρύσματος από τον εγκέφαλο, δεν έχουν φύγει ούτε λεπτό από κοντά του. Βέβαια, καθημερινά δέχονται δεκάδες τηλεφωνήματα και ευχές για ταχεία ανάρρωση από συγγενείς, φίλους, αλλά και θαυμαστές κάθε ηλικίας που αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας του «καλού μας ανθρώπου».

Οπως είπε στην «Espresso» ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, Απόστολος Λέτσιος, «η κατάσταση της υγείας του κ. Βέγγου πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Πλέον, έχει βγει από τη ΜΑΦ και έχει μεταφερθεί σε δωμάτιο νοσηλείας, όπου θα παραμείνει μέχρι να αναρρώσει πλήρως» τόνισε και πρόσθεσε: «Ολοι μας είμαστε αισιόδοξοι ότι σύντομα θα καταφέρει να πάρει και το εξιτήριο, που τόσο πολύ θέλει. Μάλιστα, τις επόμενες ώρες αναμένεται να ληφθεί και απόφαση από τους ιατρούς για το πότε ακριβώς θα λάβει το εξιτήριο. Ευελπιστούμε ότι μέσα στην εβδομάδα θα επιστρέψει, Θεού θέλοντος, στο σπίτι του».

Ο 83χρονος ηθοποιός είναι αρκετά ευδιάθετος, καθώς νιώθει ήδη πολύ καλύτερα τόσο όσον αφορά το πρόβλημα που του είχε παρουσιαστεί στο αναπνευστικό όσο και την αστάθεια που τον ταλαιπωρούσε στην καθημερινότητά του και στάθηκε η αιτία να πάρει την απόφαση να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.


madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...