sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΣΟΚ! Δήμαρχος της Αττικής δεν άντεξε την πίεση των εκλογών κι έπαθε ανακοπή καρδιάς


Σοκ στη κοινωνία της Νέας Χαλκηδόνας, καθώς μία ημέρα μετά τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία η είδηση ότι ο δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας και υποψήφιος για το νέο "Καλλικρατικό" δήμο Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος Γιώργος Αποστολάκης υπέστη καρδιακό επεισόδιο και απεβίωσε.
Ο 47χρονος δήμαρχος της Νέας Χαλκηδόνας έπαθε καρδιακό επεισόδιο την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του και στη συνέχεια τράκαρε με άλλα δύο αυτοκίνητα στην περιοχή του Περισσού. Συγκλονισμένο είναι το περιβάλλον του, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας από το εκλογικό του κέντρο στη Νέα Φιλαδέλφεια, είχε πιεστεί ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες λόγω της εκλογικής μάχης, πράγμα το οποίο πιθανότατα του κόστισε τη ζωή. Σκηνές θρήνου εκτιλύχθηκαν έξω από το εκλογικό κέντρο του Γιώργου Αποστολάκη στη Φιλαδέλφεια, όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του.
Να πούμε ότι ο δήμαρχος άφησε πίσω του τρία ορφανά κοριτσάκια...
Να υπενθυμίσουμε ότι στη χθεσινή πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών ο συνδυασμός του Γιώργου Αποστολάκη ήρθε πρώτος με ποσοστό 33,5%, έχοντας αντίπαλο στο δεύτερο γύρο τον ανεξάρτητο υποψήφιο Χάρη Τομπούλογλου। Ο Συνδυασμός του κυρίου Τομπούλογλου "Καλημέρα, όμορφη πόλη" με ποσοστό 24% επικράτησε έναντι του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, Σταύρου Κόντου έχοντας διαφορά μόλις εννέα ψήφων!πηγή:stifora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...