sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Υπουργοί "κολλημένοι" με το....κινητό - Υπέρογκοι λογαριασμοί κάθε μήνα

Ως πολυλογάδες φέρονται οι Πάγκαλος, Παμπούκης και Μπαντζελή


Σταθερά μέσα στην τριάδα της... πολυλογίας οι κύριοι Πάγκαλος και Παμπούκης, πρωταθλήτρια των εξόδων στα κινητά η πρώην υπουργός Κ. Μπαντζελή.Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει η
εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης όταν λέει “μαζί” τα φάγαμε” το εννοεί.
Κάθε μήνα όπως δείχνουν τα στοιχεία πληρώνουμε αρκετές χιλιάδες ευρώ για το κινητό και τα σταθερά του. Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Θ. Πάγκαλος χρέωσε με μόνο δύο λογαριασμούς κάπου τέσσερις χιλιάδες ευρώ τον προϋπολογισμό, αφού για το κινητό του πληρώσαμε 2.531,38 ευρώ και άλλα 1.400 για το σταθερό του.
"Αξεπέραστος” όμως παραμένει ο λογαριασμός κινητού της κ. Μπατζελή που ως υπουργός χρέωσε το κινητό της με 4.128,15 ευρώ τα οποία φυσικά πλήρωσε ο ελληνικός λαός.
Από τους εν ενεργεία υπουργούς σοβαρή υποψηφιότητα να κερδίσει τον κ. Πάγκαλο, θέτει ο κ. Παμπούκης με λογαριασμούς της τάξης των 2.690 ευρώ.
Όλα αυτά την ώρα που άλλοι υπουργοί κάνουν λογαριασμούς ... ανθρώπινους. Η Τίνα Μπιρμπίλη δηλαδή έχει λογαριασμούς περί τα 277 ευρώ. Και αυτά τα χρήματα ο ελληνικός λαός τα πληρώνει αλλά ανήκουν στη σφαίρα του... λογικού.


thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...