sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

«Μούσι» ο ομαδικός βιασμός που κατήγγειλε Νορβηγίδα

«Παραμύθι» αποδείχθηκε τα όσα κατήγγειλε προ ημερών μία 27χρονη Νορβηγίδα ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού. Σύμφωνα με όσα είχε πει την απήγαγαν στα Χανιά ένας 35χρονος και μία
40χρονη Ρουμάνα οι οποίοι την οδήγησαν σε ένα σπίτι στην περιοχή του Κουρνά όπου τη βίαζαν ακόμα και ομαδικά μαζί με έξι ακόμη άτομα…

Τελικά αποδείχθηκε ότι η 27χρονη είναι ψυχασθενής κι έτσι το κατηγορητήριο κατέρρευσε!

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αποκάλυψε την αλήθεια, ότι η 27χρονη δεν έφερε ίχνη βιασμού, αλλά αυτοτραυματισμού.

Λίγο αργότερα η ίδια αποκάλυψε πως είναι ψυχικά ασθενής, δίνοντας μάλιστα λεπτομερή περιγραφή για το πώς σκαρφίστηκε και υλοποίησε όλη την ιστορία, ενώ νωρίτερα είχε ισχυριστεί ότι έπεσε και θύμα κλοπής.

Το διαβατήριό της, που είχε πει ότι παρακρατούσαν οι απαγωγείς της, το είχε ξεχάσει πριν από ένα μήνα σε ένα περίπτερο στον Πύργο όπου πήγε να αγοράσει μία τηλεκάρτα! Το κινητό της που υποτίθεται ότι της το είχαν κλέψει, αποδείχθηκε ότι το είχε ξεχάσει στο Τζερμιάδο, στο σπίτι μιας οικογένειας της οποίας φρόντιζε τα δύο παιδιά! Όσο για τα χρυσαφικά της τα οποία δήθεν πούλησαν οι δράστες, αποκαλύφθηκε ότι τα είχε πουλήσει η ίδια σε κατάστημα των Χανίων και μάλιστα στην απόδειξη πληρωμής βρίσκεται η υπογραφή της!

Όπως ήταν φυσικό μετά από τις εξελίξεις οι δύο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και η 27χρονη οδηγήθηκε στην ψυχιατρική κλινική του Βενιζέλειου νοσοκομείου.


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...