sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Ένοχη η Σούλα του Ριζάι



Την ενοχή όλων των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην απόδραση Ριζάι-Παλαιοκώστα με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού στις 22 Φεβρουαρίου του 2009 πρότεινε ο εισαγγελέας της έδρας Ι. Αγγελής.
Στην αγόρευσή του εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι η Ασπασία Μητροπία, γνωστή ως Σούλα ήταν η γυναίκα που μίσθωσε το ελικόπτερο με το οποίο έγινε η απόδραση, η οποία μάλιστα και επέβαινε σ’ αυτό.
«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Ασπασία Μητροπία ήταν μέσα στο ελικόπτερο. Γιατί ήταν; Γιατί έτσι στέκει η κοινή λογική. Χρειάζονταν μια γυναίκα γιατί η γυναικεία παρουσία δεν κινεί υποψίες όσο δύο άνδρες μόνοι τους…. Κατά την κρίση μου, η κατηγορουμένη λειτουργούσε, ενεργούσε και για λογαριασμό του Παλαιοκώστα».
Ο εισαγγελέας θεώρησε ηθικό αυτουργό των πράξεων της τον Αλκέτ Ριζάι, ενώ για το ζευγάρι των Αλβανών που είναι επίσης στο εδώλιο, υποστήριξε ότι παρείχε βοήθεια στο Ριζάι πηγαίνοντας του ρούχα και τρόφιμα και πως χρησιμοποίησε εσκεμμένα την ιδιότητα του τρίτου εξάδελφου για να διαφοροποιηθεί η ποινική μεταχείριση που θα είχε.

πηγή:stifora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...