sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ροζ βίντεο, κρυφή κάμερα σε οίκο ανοχής στην Κέρκυρα


Σάλος στην Κέρκυρα με ροζ βίντεο από κρυφές κάμερες σε παράνομο οίκο ανοχής. Ευυπόληπτοι πολίτες παγιδεύτηκαν σε ροζ σκάνδαλο με χορεύτριες και βίζιτες.
Η ιστορία έλαβε χώρα σε μπαρ της Κέρκυρας που οι ιδιοκτήτες του είχαν μετατρέψει σε οίκο
ανοχής-sex studio. Το μαγαζί διέθετε ειδικούς χώρους όπου οι πελάτες μπορούσαν να απολαύσουν, μακριά από τα περίεργα βλέμματα, τον αισθησιακό «χορό» από τις όμορφες «σερβιτόρες», φυσικά έναντι αμοιβής.
Μέσα στο σεξουαλικό πάθος τους, όμως, οι ανυποψίαστοι θαμώνες δεν αντιλαμβάνονταν ότι τις περιπτύξεις τους κατέγραφαν τέσσερις κρυφές κάμερες.
Οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας είχαν πληροφορίες για το ερωτικό παιχνίδι που εκτυλισσόταν στο μπαρ της Κέρκυρας και ένας από αυτούς εμφανίστηκε ως πελάτης στην 40χρονη αλλοδαπή σύζυγο του 49χρονου Έλληνα ιδιοκτήτη.
Η συμφωνία για να περάσει μοναχικές στιγμές στην αγκαλιά μιας 20χρονης «σερβιτόρας» έκλεισε με το ποσό των 40 ευρώ. Όταν, όμως, η υπεύθυνη του μπαρ πήρε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, οι υπόλοιποι αστυνομικοί έκαναν έφοδο.
Μαζί με την 40χρονη σύζυγο του ιδιοκτήτη και την 20χρονη «σερβιτόρα», συνελήφθη και μια 29χρονη συνάδελφός της στην κατοχή της οποίας βρέθηκε κοκαΐνη βάρους 0,6 γραμμαρίων.
Η μεγάλη έκπληξη ήρθε όμως όταν οι αστυνομικοί ερεύνησαν το μαγαζί. Τότε διαπίστωσαν ότι οι ιδιοκτήτες, εκτός από τον παράνομο οίκο ανοχής που είχαν στήσει, παρακολουθούσαν τα ροζ όργια των πελατών τους σε βίντεο με τέσσερις κρυφές κάμερες εσωτερικού χώρου. Και όλα αυτά χωρίς φυσικά να έχουν άδεια από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, αλλά και χωρίς να έχουν τοποθετήσει πινακίδα που να προειδοποιεί τους πελάτες ότι γίνεται καταγραφή.
Τα ροζ βίντεο από τον παράνομο οίκο ανοχής έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν από χέρι σε χέρι, ενώ οι πρωταγωνιστές φοβούνται μην αναρτηθούν στο διαδίκτυο και γίνουν βούκινο.. πανελληνίως. Η κυκλοφορία των εν λόγω βίντεο σε γνωστό τσοντο-site είναι απλά θέμα χρόνου.


fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...