sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Έγινε μητέρα σε ηλικία 10 ετών!


Σοκ προκαλεί η είδηση ενός 10χρονου κοριτσιού στην Ισπανία που έφερε στη ζωή το πρώτο της παιδί. “Πρόκειται για μοναδικό περιστατικό”, δηλώνουν εκπρόσωποι των Αρχών, που εξετάζουν το ενδεχόμενο, κοινωνικές υπηρεσίες να αναλάβουν την κηδεμονία και των δύο παιδιών.

Η κατάσταση της υγείας της νεαρής μητέρας και του μωρού "είναι πολύ καλή" και έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους η Micaela Navarro, αξιωματούχος της αυτόνομης κυβέρνησης της Ανδαλουσίας.

Η Navarro δήλωσε έκπληκτη από το γεγονός που αποκαλύφθηκε από την εφημερίδα Diario de Jerez, σύμφωνα με την οποία, το μωράκι γεννήθηκε την προηγούμενη Τρίτη, ζυγίζοντας 2,9 κιλά και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο τέλος της εβδομάδας.

"Ο πατέρας του παιδιού είναι επίσης ανήλικος", δήλωσε η Navarro, χωρίς όμως να διευκρινίσει την ηλικία του, όπως επίσης και το φύλο του παιδιού.

Οι αρχές εξετάζουν τώρα αν η μητέρα και το παιδί ζουν σε ικανοποιητικές συνθήκες και αν μπορούν να παραμείνουν με την οικογένειά τους ή πρέπει να τις αναλάβουν οι κοινωνικές υπηρεσίες.







stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...