sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Χαμός με την "Γκάγκα" στην Ελλάδα! Κυνηγητό στο Αιγαίο!



Το ταξίδι στη χώρα μας της νούμερο ένα σταρ του πλανήτη αυτή τη στιγμή δεν έχει τελειωμό!
Έχει περάσει μια εβδομάδα από τότε που έκανε την εμφάνιση της η Lady Gaga στην Κρήτη με το προσωπικό της τζετ, δημιουργώντας φρενίτιδα στους απανταχού κατοίκους της περιοχής της Ελούντας οπού και διέμενε. Το ταξίδι της στο Αιγαίο συνεχίστηκε με στη Σαντορίνη οπού πήγε με το προσωπικό της γιοτ. Εκεί ήταν και η τοποθεσία οπού οι Έλληνες παπαράτσι και όχι μόνο, την έπιασαν επ αυτοφώρω και δημοσιοποιηθήκαν τα πρώτα βίντεο και οι πρώτες φωτογραφίες με την σταρ στη χώρα μας. Μετά από μερικές ημέρες στην Σαντορίνη, το γιοτ της κατευθύνθηκε στην Μύκονο, μέρος οπού η σταρ ήρθε, αυτή τη φορά, πρόσωπο με πρόσωπο και με τους θαυμαστές της! Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια βρισκόταν μέσα σε ένα κοσμηματοπωλείο, ενώ όταν βγήκε, δημοσιογράφοι και κόσμος άρχισε να τρέχει από πίσω της, κάτι που οδήγησε τον σωματοφύλακά της να την πάρει στην αγκαλιά του και να αρχίσουν να τρέχουν στα Ματογιάνια ενώ στη συνέχεια ακυρώθηκε το δείπνο που είχαν κλείσει σε γνωστό ρεστοράν της περιοχής. Έπειτακατευθύνθηκαν σε ένα άλλο εστιατόριο στην περιοχής της Ψαρούς, οπού γίνονταν ένας γάμος. Βλέποντας τα φλας θεώρησαν πως πρόκειται για … παπαράτσι και έφυγαν άρον άρον! Η Lady Gaga αναχώρησε σήμερα για την Πάρο οπού δεν έχει εντοπιστεί…. μέχρι στιγμής βεβαία!
Οι εικόνες δε της τραγουδίστριας να περιφέρεται στα στενά της Μυκόνου με τα δωδεκάποντα να σκοντάφτουν ανά δευτερόλεπτο έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου με ανταποκριτές απο ολο τον κόσμο να σχολιάζουν τις εμφανίσεις της στα νησιά της Ελλάδας!
Φαίνεται πως οι περιπέτειες της Γκάγκα στην Ελλάδα, μπορούν κάλλιστα να αποτελέσουν το επόμενο σενάριο για ταινία του Χόλυγουντ….
stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...