sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Πλάνο εξόδου από την κρίση θα εξαγγείλει ο Δερμιτζάκης


Πλάνο εξόδου από την αγωνιστική κρίση θα εξαγγείλει ο Παύλος Δερμιτζάκης σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την Τετάρτη.

Εξηγήσεις για την κακή κατάσταση της ομάδας θα δώσει ο Παύλος Δερμιτζάκης σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στη Τούμπα το μεσημέρι της Τετάρτης (2 μ.μ.).
Θα εξαγγείλει, παράλληλα και ένα πλάνο εξόδου από την αγωνιστική κρίση και γύρω από
ποιες κινήσεις θα περιστρέφεται αυτό. Η τεχνική ηγεσία, σε συνεργασία με την διοίκηση, βλέπουν ότι το κλίμα μέσα στην ομάδα δεν είναι καλό και αποδίδουν αυτή την αρνητική εικόνα, στην έλλειψη πειθαρχίας και συγκέντρωσης, στην χαλαρότητα που δείχνουν οι παίκτες στις υποχρεώσεις τους και σε προσωπικές στρατηγικές του καθενός που βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα.
Παρατήρησαν οι καθ’ ύλιν αρμόδιοι της ομάδας, ότι οι παίκτες ήταν απολύτως συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις, στις αποστολές και στους αγώνες, στα ευρωπαϊκά ματς, όπου υπήρχε υψηλό κίνητρο, καθώς οι παίκτες ήξεραν ότι, εκτός από την προσωπική τους προβολή, απ’ αυτά τα ματς εξαρτάται και η οικονομική βιωσιμότητα της ΠΑΕ, άρα και οι δικές τους πληρωμές. Σε αντίθεση με τους αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου η συγκέντρωσή τους έπεφτε σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο, με αποτέλεσμα η ομάδα να παρουσιάζει δυο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Το πρόβλημα απειθαρχίας, φυσικά, είναι αρμοδιότητα πρώτα του προπονητή και μετά της διοίκησης. Πώς σκέφτονται να το λύσουν; Με το να γίνει πολύ πιο αυστηρός ο Δερμιτζάκης σε κρούσματα χαλαρότητας, ανυπακοής, ή γκρίνιας λόγω μικρής συμμετοχής του σε αγώνες, από οποιονδήποτε παίκτη και εάν προέρχονται. Θα επιχειρήσει με λίγα λόγια ο 41χρονος τεχνικός να επανακτήσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων και να επαναφέρει την ομοιογένεια μέσα στην ομάδα, απαγορεύοντας συμπεριφορές παικτών που βάζουν τον εαυτό τους πάνω από το σύνολο.

Για ευνόητους λόγους είναι αδύνατο ο προπονητής ή η διοίκηση να αναφερθούν ονομαστικά σε παίκτες και σε συγκεκριμένες συμπεριφορές που έπληξαν την ενότητα της ομάδας. Ο Δερμιτζάκης θα αναφερθεί σε ένα γενικό πλαίσιο αρχών που θα προσπαθήσει να εφαρμόσει από δω και πέρα.
Προς το παρόν, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποφορτιστεί το κλίμα μέσα στην ομάδα, δόθηκε διήμερο ρεπό στους παίκτες, επί τη ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος.

www.contra.gr


1 σχόλιο:

  1. για τον ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ, μια χαρα προπονητης εισαι... αϊντε απο ΄κει που ηρθες να βρει τον δρομο της η ΠΑΟΚαρα μας!!! ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...