sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Βίαζε την κόρη του και τις 3 φίλες της



Συγκλονίζει η ιστορία ενός σαραντάχρονου πατέρα που βίαζε την κόρη και τις τρεις φίλες της στο Ηράκλειο της Κρήτης!

Το θλιβερό γεγονός ήρθε στην επιφάνεια όταν η σύζυγος του 40χρονου πήγε στην αστυνομία ώστε να καταγγείλει τον άνδρας της, λέγοντας πως έμαθε αυτά που συνέβαιναν στο σπίτι της από την ίδια της την κόρη. Η 18χρονη κοπέλα, με το που ενηλικιώθηκε εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της τον εφιάλτη που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του πατέρα της.

Μάλιστα, το 18χρονο κορίτσι αποκάλυψε ότι ο πατέρας της βίαζε και εκείνη αλλά και τις φίλες της από τα έντεκα τους χρόνια. Τα τρία κορίτσια αποκάλυψαν στις φρικιαστικές καταθέσεις τους ότι δεν μιλούσαν όλα αυτά τα χρόνια γιατί ο 40χρονος τις απειλούσε και τις τρομοκρατούσε.

Ο 40χρονος συνελήφθη αμέσως από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ηρακλείου μα φυσικά αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού. Παραδέχτηκε όμως ότι η παρουσία των κοριτσιών στο σπίτι τον σκανδάλιζε ερωτικά και το μόνο που έκανε κάθε φορά που τις έβλεπε είναι να βάζει μια πορνό ταινία στην τηλεόραση και να τους λέει πόσο όμορφες είναι.

Η υπόθεση εξετάζεται και ο 40χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της απειλής και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια.

πηγή:stifora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...