sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Τσιγκούνης πάμπλουτος πάρκαρε σε θέση αναπήρου για να γλιτώσει τα ψιλά!



Την θέση ενός ανάπηρου που είχε πεθάνει από το 2008 χρησιμοποιούσε για την Ferrari του ένας ζάμπλουτος Ινδός, λόγω... τσιγκουνιάς!

Μπορεί ο Chirag Patel να είναι ιδιοκτήτης αλυσίδας οδοντιατρικών καλλυντικών και να έχει σπίτι 2 εκατομμυρίων, ωστόσο, δεν είχε... ψιλά για να παρκάρει αλλού το πανάκριβο αμαξάκι του. Μάλιστα, ο εκατομμυριούχος που ζει στο προάστιο του Kingston καταγράφτηκε περισσότερες από έξι φορές να παρκάρει στο συγκεκριμένο σημείο.

Με σκληρά λόγια μίλησε ο δικηγόρος του γιατρού, Michael Levy. "Το συμβούλιο είναι γελοίο και έκανε αδέξιες κινήσεις. Ο πελάτης μου βρισκόταν σε διαδικασία πώλησης μιας Bentley για να αγοράσει μια Ferrari. Ωστόσο περίμενε για την άδεια και χρησιμοποίησε αυτή τη θέση πάρκινγκ για έξι μέρες".

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του δικαστηρίου είπε "Χρησιμοποιώντας τη θέση ενός νεκρού ενώ υπάρχει η οικονομική δυνατότητα αφού διαθέτει μια Ferrari, είναι απαράδεκτο। Η κατάχρηση του μπλε σήματος είναι συχνή και οι περισσότεροι από αυτούς χρησιμοποιούν τις θέσεις ενός ηλικιωμένου ή ατόμου με αναπηρία για να γλιτώσουν την πληρωμή τελών στάθμευσής".

πηγή:stifora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...