sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Αυτοκτόνησε ομοφυλόφυλος φοιτητής μετά τη βιντεοσκόπηση ερωτικών του πράξεων





Μέχρι την αυτοκτονία έφτασε ένας ομοφυλόφιλος φοιτητής στη Νέα Υόρκη καθώς ο συγκάτοικός του κι ένας φίλος του τον βιντεοσκόπησαν κρυφά ενώ εκείνος ήταν σε ερωτική συνεύρεση με έναν άλλον άντρα. Δυστυχώς, το βίντεο δεν έμεινε για την προσωπική ευχαρίστηση και καζούρα των αγοριών αλλά «φορτώθηκε» στο ίντερνερτ και έκανε τον γύρο του κόσμου.

Οι δύο ύποπτοι, Ντάρουν Ράβι και Μόλι Ουέι, 18 ετών, μπορεί να αντιμετωπίσουν έως και πέντε χρόνια κάθειρξη αν καταδικαστούν.

Όλα ξεκίνησαν με το ανέβασμα ενός μηνύματος του Ντάρουν Ραβι στο Tweeter στις 19 Σεπτεμβρίου, το οποίο δημοσιεύτηκε στον τύπο: «ο συγκάτοικος μου, μου ζήτησε το δωμάτιο μέχρι τα μεσάνυχτα. Άνοιξα την κάμερα και πήγα στο σπίτι της Μόλι. Ήταν εκεί που τον είδα να ερωτοτροπεί με έναν άλλο τύπο».

Ενεργοποιώντας τον πρώτο υπολογιστή εξ αποστάσεως από έναν άλλο υπολογιστή, οι δύο νέοι αντέγραψαν το βίντεο και το φόρτωσαν στην ιστοσελίδα του iChat.

Ο αριθμός των ανθρώπων που είδαν το βίντεο δεν έχει γίνει γνωστός αλλά ήταν αρκετός για να οδηγήσουν τον άτυχο 18χρονο στην απόγνωση. Τρεις ημέρες αργότερα, ο φοιτητής, το θύμα της υπόθεσης, ο Τάιλερ Κλέμεντι, άφησε ένα τελευταίο μήνυμα στην σελίδα του στο Facebook: «Θα πηδήξω από τη γέφυρα Τζορτζ Ουάσινγκτον, συγγνώμη». Αμέσως μετά πήδηξε στον ποταμό Χάντσον από την γέφυρα Τζόρτζ Ουάσινγκτον, που συνδέει τη Νέα Υόρκη με το Νιου Τζέρσει.

Οι γονείς του νεαρού κυκλοφόρησαν μια δήλωση την Τετάρτη επιβεβαιώνοντας το θάνατο του γιου τους. «Ο Τάιλερ ήταν ένα υπέροχο αγόρι, ένας ταλαντούχος μουσικός», γράφουν.

Σελίδες στην μνήμη του άνοιξαν στο Facebook. Η Ένωση υπεράσπισης των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων «Garden State Equality», καταδίκασε αυτό που θεωρεί ως έγκλημα. «Είμαστε αηδιασμένοι από το γεγονός ότι κάποιοι πολίτες μπορούν να θεωρούν την καταστροφή της ιδιωτικής ζωής, ως άθλημα», αναφέρει ο πρόεδρος της Στήβεν Γκολντστάιν σε ανακοίνωση του.

Το καλύτερο θα ήταν να κοιτάει ο καθένας την δική του ζωή και όχι του διπλανού του। Άλλωστε ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει και το κορμί και την ψυχή του. Είναι πραγματικά κρίμα να χάνονται έτσι άνθρωποι.

πηγή:stifora




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...