sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Φιλί… 26 εκατ. ευρώ!!



Τελικά πρέπει κανείς να το σκέφτεται πολύ σοβαρά πριν εκδηλώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον και μάλιστα σε συνεργάτη του.

Ο διευθυντής των καταστημάτων ''Ντέηβιντ Τζόουνς'' στην Αυστραλία, πάντως σίγουρα μετανιώνει που αποπειράθηκε να φιλήσει μια υπάλληλο του, καθώς η τελευταία του έκανε μήνυση διεκδικώντας το αστρονομικό ποσό των 37 εκατ δολαρίων, δηλαδή περίπου 26 εκατ ευρώ!

Η Κέρστι Φρέϊζερ θέλησε να μηνύσει τον πρώην διευθυντή του τμήματος όπου εργαζόταν, Μαρκ Μακίνες, καθώς και τους εννέα ιδιοκτήτες της επιχείρησης, για το φιλί που επιχείρησε να της δώσει ο Μακίνες και εκείνη, όχι απλώς αρνήθηκε, αλλά ζήτησε και τη γνώμη του δικηγόρου της.

Η Φρέϊζερ δεν φανταζόταν ποτέ ότι η υπόθεση θα έπαιρνε τέτοια δημοσιότητα και ότι οι παπαράτσι θα την κυνηγούσαν μέρα-νύχτα. Είχε, μάλιστα, την αφέλεια να πιστεύει ότι τον "κυνηγό" διευθυντή της θα τον ξεσκέπαζε μεν, η ίδια όμως θα έμενε στην ανωνυμία, όπως δήλωσε.

Μετά τις κατηγορίες και όταν η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια, αποκαλύπτεται σήμερα ότι ο Μακίνες την εκλιπαρούσε να μην τον καταστρέψει "Θα έλθουμε σε κάποια συμφωνία. Θα σου δώσω ό,τι ζητήσεις. Μη με καταστρέφεις. Μη διαλύεις ό,τι έφτιαξα μέχρι τώρα. Σε παρακαλώ Κέρστι" είπε χαρακτηριστικά.


Φυσικά τον στήριξαν και τα υπόλοιπα εννέα υψηλά στελέχη της εταιρείας, τα οποία δήλωσαν ότι όντως τον προκάλεσε η Κέρστι. Έτσι, η Φρέιζερ καλείται τώρα να αποδείξει το αντίθετο.

Να αναφέρουμε πως η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 20 Δεκεμβρίου 2010.

πηγή:stifora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...