sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Καταγγελία σοκ από 15χρονη: "Με βίασε ο συμμαθητής μου στις τουαλέτες του σχολείου"


- To κορίτσι δεν μπόρεσε καν να παλέψει για να σωθεί
- Ο 16χρονος μαθητής, την οδήγησε στις τουαλέτες βάσει σχεδίου
- Συγκλονισμένοι οι συμμαθητές της άτυχης κοπέλας

Η υπόθεση συνέβη στα Χανιά και την καταγγελία έκανε η ίδια η μαθήτρια στην αστυνομία. Όπως είπε, την ώρα του διαλείμματος το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, ο συμμαθητής της την οδήγησε με δόλο στις τουαλέτες, κλείδωσε την πόρτα και τη βίασε! Σοκ προκαλλεί όμως και το σχέδιο που φέρεται να έστησε ο 16χρονος για να παρασύρει την κοπέλα στις τουαλέτες...

"Μου έκλεψε την αλυσίδα μου για να με κάνει να τον ακολουθήσω".

Κάπως έτσι ξεκίνησε σύμφωνα με πληροφορίες, η περιγραφή της 15χρονης, για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του συμμαθητή της. Της άρπαξε μια αλυσίδα απ' τα χέρια και άρχισε να "παίζει" μαζί της, οδηγώντας τη σιγά - σιγά προς τις τουαλέτες, οι οποίες είναι κοινές για αγόρια και κορίτσια.

Εκείνη άρχισε να καταλαβαίνει ότι το "παιχνίδι" δεν έγινε για την αλυσίδα αλλά με άλλο σκοπό, όταν ο 16χρονος κλείδωσε την πόρτα της τουαλέτας. Τότε σύμφωνα με τα λεγόμενα της κοπέλας, της επιτέθηκε και άρχισε να τη βιάζει!

Εκείνη πάγωσε. Ο ιατροδικαστής που την εξέτασε είπε πως το κορίτσι δε μπόρεσε καν να παλέψει για να σωθεί γιατί βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Ακόμα βρίσκεται...

Το πόρισμα του ιατροδικαστή Χανίων, Σταμάτη Μπελιβάνη δεν αναφέρεται σε μακροσκοπικά ευρήματα, αλλά επιβεβαιώνει ότι η μαθήτρια έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και φέρει ίχνη βιασμού "Τα μέχρι σήμερα στοιχεία συνηγορούν ότι πρόκειται για βιασμό" δήλωσε ο κ Μπελιβανης.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης. Όπως τόνισε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης Απόστολος Κλεινάκης, "το γεγονός μας συγκλόνισε και μας προβλημάτισε, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να υπάρξει μια ηρεμία στο σχολείο, να καθησυχάσουμε και τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς και την κοινωνία για ένα γεγονός που καταγράφεται ως τραγικό."

Όσο για τον 16χρονο μαθητή, συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ανηλίκων Χανίων.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...