sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Η Δέσποινα Βανδή εξομολογείται πως σιχαίνεται τα τούρκικα σίριαλ, αλλά θα έπαιρνε 15 κιλά αν...





Η τραγουδίστρια ήταν η πρώτη καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά για τη νέα σεζόν στην εκπομπή του στο MAD. Όπως είθισται να συμβαίνει, η καλεσμένη πέρασε και από το διάσημο εξομολογητήριο του στο οποίο για 15 λεπτά, όφειλε να απαντήσει σε απαγορευμένες ερωτήσεις.
Οι ερωτήσεις ξεκίνησαν σχετικά ανώδυνα με εκείνη να απαντά πως αν πήγαινε στο παρελθόν και έκανε κάτι διαφορετικά θα προσπαθούσε να αξιοποιήσει περισσότερο το χρόνο της μαθαίνοντας γλώσσες, κυρίως λατινογενείς, όπως τα γαλλικά και τα ιταλικά. Για τα ισπανικά βέβαια δεν τόλμησε να κάνει λόγο μιας και παρόλο που πέρασε έναν ολόκληρο χρόνο εκεί, δεν έκανε τον κόπο να τα μάθει. Στη συνέχεια απάντησε στην κλασσική ερώτηση του “εάν το παιδί σου ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου, θα το επέτρεπες να συμμετάσχει σε κάποιο τηλεοπτικό talent show;”. Η Βανδή, πολύ λογικά, είπε πως επειδή ανήκει στον χώρο δεν θα υπήρχε λόγος η κόρη της να ακολουθήσει αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία. Πρόσθεσε πάντως πως θα προτιμούσε να μη γίνει τραγουδίστρια η κόρη της..
Στην επόμενη ερώτηση η τραγουδίστρια έπρεπε να ομολογήσει το όνομα κάποιου συναδέλφου της που πιστεύει ότι πρέπει να αλλάξει επάγγελμα. Μια ερώτηση που προκάλεσε το ξέφρενο γέλιο του Κώστα Καπετανίδη, ο οποίος παρακολουθούσε από κοντά. Η Βανδή απάντησε διπλωματικά και δίστασε να απαντήσει, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τη δυσπιστία των ανθρώπων που την άκουγαν. Στη συνέχεια έπρεπε να απαντήσει για το εάν θα τολμούσε να κάνει ποτέ ολόγυμνη φωτογράφιση για ένα αστρονομικό ποσό. Η απάντηση της ήταν πως θα το έκανε μόνο εάν το αποτέλεσμα είχε καλλιτεχνική κατεύθυνση και ειδικά εάν τη φωτογράφιση την έκανε ο … Mario Testino. Μάλιστα. Είμαστε σίγουροι πως θα παρατούσε τη Madonna και την Kate Moss για τα κάλλη της Δεσποινας Βανδη. Πάντως η τραγουδίστρια ακούστηκε εκστασιασμένη στην ιδέα της παραλαβής ενός αστρονομικού πόσου μέχρι που άκουσε πως πρόκειται για γυμνή φωτογράφιση.
Στη συνέχεια η Βανδή απάντησε – πολύ … πρωτότυπα - πως αυτό που έκανε στην εφηβεία της και δεν το ήξεραν οι γονείς της ήταν πολύ απλά … σεξ. Στην ερώτηση για το αν θα την πείραζε να μην έκανε οικογένεια, είπε πως είναι θέμα απόφασης και ότι αν απλά δεν ήταν τυχερή και δεν είχε συναντήσει το Ντέμη, η έλλειψη δημιουργίας οικογένειας ήταν κάτι που θα τη … στοίχειωνε! Στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως ένα από τα τραγούδια συναδέλφου της το οποίο ζηλεύει είναι το «Φεύγω για μένα» του Γιώργου Μαζωνακη.
Η επόμενη ερώτηση στην οποία έπρεπε να απαντήσει ήταν και αυτή η οποία προκάλεσε το περισσότερο ενδιαφέρον και μερικές αντιδράσεις σήμερα. Αυτή ήταν για το ποια εκπομπή είδε και θαύμασε αλλά και για το ποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν … αντέχει να βλέπει, ούτε και με το ζόρι. Στο πρώτο σκέλος η τραγουδίστρια είπε πως θαύμασε την εκπομπή του Σταυρου Θεωδοράκη για το αλκοόλ και τα τροχαία δυστυχήματα. Στο δεύτερο σκέλος αποκάλυψε πως δεν αντέχει να παρακολουθεί τούρκικα σίριαλ στην ελληνική τηλεόραση καθότι θεωρεί πως είμαστε πολύ …. ανώτεροι καλλιτεχνικά και πως έχουμε εξαίρετους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες για να παίρνουμε τηλεοπτικά προγράμματα από τους γείτονες. Η ρατσιστική και μεροληπτική, όπως θα μπορούσε να πει κανείς, απάντηση της Δέσποινας όσον αφορά αυτό το θέμα προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις σήμερα και πολλοί καλλιτέχνες δηλώνουν από το πρωί πως δεν συμφωνούν μαζί της, τονίζοντας πως εάν οι Έλληνες συντελεστές ήταν καλύτεροι, θα παρήγαμε και καλύτερες ελληνικές σειρές και δεν θα είχαμε την ανάγκη των γειτόνων, μιας και οι τούρκικες σειρές είναι εμφανώς ανώτερες τόσο καλλιτεχνικά όσο και σε επίπεδο παραγωγής.
Μετά από τη παραπάνω ερώτηση η Δέσποινα εξομολογήθηκε πως θα τολμούσε να πάρει 15 κιλά για τις απαιτήσεις ενός κινηματογραφικού ρόλου, κάτι που αποτελεί ενδιαφέρον, αφού κατά καιρούς έχουν ακουστεί πολλά για το φλερτ της τραγουδίστριας με την υποκριτική. Μόνο 15; Θυσία! Η εμμονή της με το βάρος της συνεχίστηκε και στην επόμενη και τελευταία ερώτηση στην οποία η Βανδη δήλωσε πως η μεγαλύτερη ένοχη απόλαυση της είναι το junk food αργά τη νύχτα, ιδιαίτερα δε όταν συνοδεύεται από με την αγαπημένη της ταινία στο home cinema.
Το αν ήταν ειλικρινής ή όχι στην «εξομολόγηση» το αφήνουμε στις δικές σας κρίσεις…
stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...