sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Νεκρός σε τροχαίο βρέθηκε 12 ώρες αργότερα


 Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 29χρονος οδηγός από τον Κρουσώνα όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε σε χαράδρα βάθους 15 μέτρων κοντά στο χωριό Κορφές.
Το δυστύχημα σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα με τον νεαρό οδηγό να χάνει κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον έλεγχο του μικρού μπλε Fiat Seicento που οδηγούσε και να καταλήγει
-χωρίς να προλάβει να αντιδράσει για να αντιστρέψει την κατάσταση- σε έναν γκρεμό.
Ο άτυχος Λευτέρης Πατεράκης εντοπίστηκε 8 με 10 ώρες αργότερα. Ένας διερχόμενος οδηγός είδε το μικρό αυτοκίνητο στον πάτο της χαράδρας περίπου στις 9 το πρωί και ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία.
Στο σημείο μέσα σε λίγη ώρα έφτασαν άνδρες της ΕΜΑΚ, της Τροχαίας και του ΕΚΑΒ, στήνοντας μια ολόκληρη επιχείρηση για να προσεγγίσουν το αυτοκίνητο και να σώσουν τον οδηγό του.
Όμως, για εκείνον ήταν ήδη πολύ αργά. Ο 29χρονος είχε χάσει τη ζωή του αβοήθητος και βαριά πληγωμένος στη διάρκεια των ωρών που μεσολάβησαν μέχρι να εντοπιστεί.
Οι ώρες που πέρασαν ήταν κρίσιμες και όπως δυστυχώς αποδείχθηκε τα χτυπήματα από τη σφοδρή σύγκρουση ήταν μοιραία για τον ίδιο.
Οι άνδρες της Τροχαίας και της ΕΜΑΚ που έφτασαν στο σημείο ανέσυραν τη σορό του οδηγού με δυσκολία, καθώς το σώμα του 29χρονου από την πολύωρη παραμονή του στο σημείο μετά το θάνατό του είχε γίνει άκαμπτο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σώμα του οδηγού εντοπίστηκε εκτός του αυτοκινήτου, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν είτε το ενδεχόμενο να βγήκε ο ίδιος από το Ι.Χ. είτε να εκτοξεύθηκε κατά τη σύγκρουση. Κάτι που έχει μικρή σημασία βέβαια, από τη στιγμή που ένας ακόμη νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.
Σφοδρή σύγκρουση
Το μικρό αυτοκίνητο είχε παραμορφωθεί από τη σφοδρή σύγκρουση, δείγμα της δύναμης με την οποία έσκασε το Ι.Χ. όταν έπεσε από το δρόμο στο γκρεμό. Ο οδηγός κινείτο από τον Κρουσώνα προς το Ηράκλειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες. τα ίχνη του 29χρονου είχαν χαθεί από προχθές το βράδυ, με τους δικούς τους ανθρώπους να τον ψάχνουν χωρίς όμως να μπορούν να τον βρουν.
Τελικά η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην οικογένειά του, βυθίζοντας στο πένθος όλη την τοπική κοινωνία του Κρουσώνα. Μάλιστα, πολλοί κάτοικοι του χωριού έσπευσαν ως το σημείο του δυστυχήματος για να δουν από κοντά τι ακριβώς συνέβη.
tolmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...